Potrivit Tellur, până la finalul anului, vânzările de încărcătoare cu tehnologie Quick Charge 3.0 vor depăși 50% din totalul pe această categorie. Consumatorii români sunt tot mai preocupați de soluții rapide de încărcare a telefoanelor și tabletelor, vara reprezentând un vârf de sezon, odată cu vacanțele, în care aceștia sunt în permanentă mișcare.

Qualcomm Quick Charge 3.0 este cea mai eficientă tehnologie de încărcare rapidă prin USB disponibilă pe piață și oferă o viteză de până la 4 ori mai mare decât cea standard. Potrivit Tellur, până la finalul lui 2017, vânzările de încărcătoare cu tehnologie QC3.0, lansate abia la începutul anului, vor depăși 50% din totalul pe această categorie.

Printre cele mai populare produse se numără încărcătoarele de priză și mașină cu 3 porturi, compatibile cu majoritatea dispozitivelor electronice de ultimă generație.

Telefon încărcat de la 0 la 80% în 35 de minute

Încărcătorul de priză Tellur TLL151081, certificat Qualcomm Quick Charge 3.0, poate încărca de la 0 la 80% în doar 35 de minute dispozitivele compatibile, folosind portul USB cu tehnologie QC 3.0 și cablul compatibil, ținând cont de condițiile de încărcare, de capacitatea bateriei și de alți factori.

Încărcătorul foloseşte tehnologia Smart IC, care detectează automat și redă protocolul de încărcare original al dispozitivului, pentru a permite atigerea ratei maxime de încărcare. Este prevăzută protecția asupra următoarelor 4 situații: supraalimentare, subtensiune, supratensiune, scurtcircuit. Pe lângă portul QC3.0, are și 2 porturi Smart USB. Pentru flexibilitate deplină, este compatibil cu toate dispozitivele alimentate prin USB, inclusiv telefoane mobile sau tablete, indiferent de sistemul de operare rulat.

Încărcătorul de mașină cu 3 porturi USB Tellur TLL151051 este de asemenea certificat Qualcomm Quick Charge 3.0 și oferă aceleași beneficii de viteză și de siguranță și control. Acesta dispune de 1 port USB QC 3.0, 1 port USB și 1 port USB de tip C, ultimul conector având avantajul de a putea fi folosit indiferent de direcţia în care este introdus.

Oferte încărcătoare Tellur pentru casă și mașină

La eMag poți găsi o mare varietate de încărcătoare performante alături de modelele Tellur TLL151081 și Tellur TLL151051 prezentate mai sus. Încărcătorul pentru priză Tellur TLL151081 poate fi achiziționat cu aproximativ 100 de lei iar încărcătorul auto Tellur TLL151051 poate fi achiziționat cu 80 de lei.

Vizitează site-ul magazinului online eMag pentru a-ți găsi un încărcător performant pentru casă sau mașină la un preț avantajos.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.