Free cookie consent management tool by TermsFeed

Logitech lansează Z607, un nou sistem audio 5.1 care dispune de conexiune Bluetooth și se poate conecta la toate tipurile de surse audio. Sistemul audio permite redarea sunetului de la televizor, telefon sau PC utilizând conexiunea prin Bluetooth, cablu RCA sau mufă jack 3.5mm.

Mai mult de atât, poate reda conținut audio direct de pe un card SD sau unitate de stocare USB, precum și radio FM.

Butoane de control - Logitech Z607

Sateliți cu cabluri de 6,2 metri și o telecomandă compactă

Având un cablu cu o lungime mai mare de 6 metri, nu este necesară reamenajarea camerei pentru a beneficia de un sunet clar și puternic, deoarece boxele pot fi amplasate cu ușurință în poziția optimă pentru a asigura sunetul surround.

„Majoritatea oamenilor accesează muzică utilizând mai multe surse – telefon, PC, card SD sau unități de stocare USB – și doresc să aibă posibilitatea de a reda conținutul audio de la oricare dintre acestea.

Cu Logitech Z607, vă puteți bucura de un sunet incredibil indiferent de sursa audio. Pur și simplu îl amplasați în locul dorit și apoi selectați dispozitivul de pe care să fie redată muzica preferată, folosind un panou de control situat pe subwoofer sau folosind telecomanda inclusă în pachet. Este atât de ușor!” 

– a declarat Philippe Depallens, manager general Logitech Audio.

Sistemul audio 5.1 Logitech Z607 redă un sunet puternic, cu note înalte clare și bass profund indiferent dacă sursa audio este televizorul, telefonul, tableta, un PC sau oricare alt dispozitiv. Acesta are o putere maximă de 160 W și un difuzor de subwoofer de 5,25 inci.

Subwoofer - Logitech Z607

Boxele satelit dispun de cabluri lungi de 6,2 metri ceea ce oferă posibilitatea de a amplasa sistemul audio cu ușurință în poziția optimă de a asigura un sunet surround fără a fi nevoie de o reamenajare a încăperii.

Specificații tehnice:

  • Putere maximă: 160W peak / 80W RMS
  • Sateliți: 55W RMS
  • Subwoofer: 25W RMS
  • Conexiuni: Bluetooth 4.2, RCA-RCA, 3,5mm la RCA,
  • Cititor de carduri SD cu capacitatea maximă de 32GB, suport pentru formatele MP3, WMA, WAV, APE, FLAC
  • Port USB cu suport pentru memorii de până la 32GB, suport pentru formatele MP3, WMA, WAV, APE, FLAC
  • Radio FM
  • Telecomandă compactă
  • Conținutul pachetului: unitate de bass cu antena FM, 5 sateliți, 1 telecomandă cu baterie inclusă, 3 cabluri RCA, un cablu 3,5mm – RCA

Boxele pot fi așezate oriunde, pe birou, pe console, pe masă sau montate pe perete iar sunetul poate fi controlat din orice punct al camerei, aflat într-o arie de până la 10 metri prin intermediul unei telecomenzi compacte. Telecomanda permite redarea, întreruperea sau omiterea anumitor melodii, controlul volumului, selectarea tipului de conexiune, schimbarea posturilor de radio și numeroase alte funcții.

Preț și disponibilitate

Sistemul audio surround 5.1 Logitech Z607 va fi disponibil în România începând cu luna Decembrie la un preț recomandat de aproximativ 129 euro.

Dacă ești în căutarea unui sistem audio logitech atunci poți răsfoi ofertele disponibile în cadrul magazinelor online eMag sau PC Garage.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.