Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noi îți prezentăm soluția perfectă indiferent de problema mașinii tale Ford. AltgradAuto este importator de piese auto Ford ce dispune și de piese auto Ford, numai bun pentru cei care au nevoie de piese originale!

Piesele Ford, vin de fiecare dată cu garanție direct de la producător și se potrivesc fără probleme, indiferent de modelul de mașină Ford pe care îl deții. Spre exemplu, dacă ai un automobil marca Ford, comanzi direct de la furnizorul AltgradAuto sau prin intermediul reprezentanțelor și primești piesele auto la fel ca cele cu care a ieșit mașina de pe poarta fabricii.

Avantajele durabilității și eficienței stau de partea pieselor auto originale

În plus, a alege astfel de piese te scutește de numeroase bătăi de cap. Piesa dorită o poți comanda chiar după codul înscris, ori după seria de caroserie. Calitatea nu poate fi contestată în acest caz. Pe de altă parte, la piesele auto Ford Original Equipament există și un mare avantaj. De cele mai multe ori au prețuri mai bune decât cele cu licență aftermarket. Timpi de aștepare foarte mici pentru comenzile online, consultanță dacă este cazul și multe  altele, sunt doar câteva dintre beneficiile de care vei avea parte apelând la aceștia.

De cele mai multe ori, au prețuri mai bune decât cele cu licență aftermarket

Un exemplu foarte bun la piese auto Ford, sunt pachetele de amortizoare Ford MotorCraft. Pachetul conține două amortizoare originale Ford varianta economică iar prețul este similar cu cele licență calitate medie. Avantajul este că Ford MotorCraft sunt produsele originale Ford cu o garanție de 24 de luni.

Un alt exemplu de bun este prețul setului de ștergătoare care au preț similar cu cele din gama premium aftermarket. Regăsim de asemeni pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la prețuri mai bune dacât gama aftermarket. Totodată, putem observa că Ford, prin politica sa de prețuri și game de produse încearcă și reușește să țină piept producătorilor aftermarket.

Pentru a vă da seama, comparați piesele originale pe aplicația online Catalog.AltgradAuto.ro pentru averifica prețurile. Din punct de vedere al calității și durabilității, nimeni nu poate contesta avantajele pieselor auto originale Ford.

  

Recomand oricărui deținător al unui autoturism marca Ford să apeleze cu cea mai mare incredere la AltgradAuto datorită serviciilor de calitate și prețurilor convenabile. Deasemenea, pentru orice nelămurire, puteți apela la numerele de telefon ale reprezentanților magazinului din sectiunea “Contact” și cu siguranță vi se va răspunde cu promtitudine.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.