Free cookie consent management tool by TermsFeed

MMD, partener licențiat al monitoarelor Philips, anunță lansarea a două noi monitoare echipate cu soluția de andocare USB-C: un model Wide QHD curbat de 34 de inchi și un monitor Philips QHD de 27 de inchi.

Monitoare dedicate utilizatorilor business cu specificații moderne

Noile monitoare au un design atrăgător și vin cu mai multe funcții de conectivitate precum USB-C. Folosirea unui port USB-C permite utilizatorilor să încarce, să transfere semnal audio și video cu diferite protocale și facilitează accesul la Internet cu ajutorul unui singur cablu. Portul USB-C transformă monitoarele în hub-uri în jurul cărora prosperă locurile de muncă digitale.

Noul model 349P7FUBEB face parte din gama Philips Brilliance P Line și deține un ecran curbat de 34 de inchi UltraWide conceput pentru aplicații WQHD (3440×1440 pixeli). Acesta redă imagini CrystalClear vii și mai naturale, mulțumită unei game extinse UltraWide Color, pe un panou MVA cu un contrast ridicat, format 21:9. Monitorul oferă utilizatorului un efect subtil de imersiune care îl ajută pe acesta să fie mai concentrat și mai productiv.

Pentru aplicațiile care au nevoie de și mai mult spațiu de afișare, tehnologia dedicată Philips MultiView oferă o funcție duală de conectare activă care permite utilizatorului să vizualizeze simultan mai multe dispozitive, cum ar fi PC-urile și notebook-urile, datorită modurilor Picture-by-picture și Picture-in-Picture. Monitorul are o rată de reîmprospătare de 100Hz și atrage atenția prin imaginile lag-free ultra fluide care nu ratează niciun cadru important, indiferent cât de solicitante ar fi cerințele video.

Philips Brilliance 272B7QUPBEB

Utilizatorii business care utilizează aplicații office de uz general sau soft-uri profesioniste au descoperit de ceva timp beneficiile display-urilor de dimensiuni mai mari, mai ales a monitoarelor care pot îndeplini funcția de hub și pot fi conectate cu ușurință la notebook-uri sau PC-uri pentru a le extinde spațiul limitat de afișare. Datorită sistemului de andocare USB-C, monitorul Philips 272B7QUPBEB oferă o soluție ideală celor care caută un monitor QHD de 27 de inchi care să îmbunătățească zona de lucru și să sporească productivitatea.

Cu un singur cablu, monitorul transferă date și afișează rezoluții video înalte la viteze USB 3.1 în timp ce livrează până la 60 de wați pentru a alimenta și reîncărca dispozitive externe. Un port Ethernet 10/100/1000 RJ-45 încorporat permite conectarea rapidă la orice mediu standard IT, în timp ce funcția DisplayPort permite conectarea a două sau mai multe monitoare printr-un sistem daisy chaining.

Noul Philips 272B7QUPBEB oferă imagini clare CrystalClear Quad HD (2560×1440 sau 2560×1080 pixeli) grație tehnologiei avansate a ecranului IPS, un unghi de pivotare de 90 de grade pentru a lucra eficient pe conținutul vizual orientat vertical precum aplicațiile DTP, funcția PowerSensor ajută la economisirea engergiei cu ajutorul unui senzor ifraroșu nedăunător care reduce automat luminozitatea ecranului când utilizatorul se îndepărtează de acesta.

Detalii monitoare Philips

Ambele monitoare dețin funcții utile precum LowBlue Mode, o setare specială care, cu ajutorul unei tehnologii dedicate, reduce emisiile de unde scurte de lumină albastră care ar putea afecta ochii în timp, SmartErgo Base este un stand reglabil în înălțime cu funcții de rotire, înclinare și pivotare pentru o reglare cât mai flexibilă, iar Ultra Narrow Border reprezintă o caracteristică inteligentă de design care minimizează elementele care ar putea distrage atenția și maximizează suprafața de vizionare în setup-urile multi-display care oferă senzația unui singur monitor.

Preț și disponibilitate

Monitorul Brilliance Philips 349P7PUBEB este un model care se adresează utilizatorilor care au nevoie de un monitor performant pentru proiectele care pun accentul pe precizie și exactitatea culorilor și va fi disponibil începând cu luna august 2018, la un preț de 3.909 lei. Modelul Philips 272B7QUPBEB va fi disponibil începând cu luna august 2018, la un preț de 2.069 lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.