Free cookie consent management tool by TermsFeed

Razer a anunțat noua tehnologie Razer HyperPolling Technology, care debutează în noul mouse Razer Viper 8K, primul mouse de gaming conceput pentru sporturile electronice cu un polling rate real de 8000Hz.

Tehnologia HyperPolling depășește polling rate-ul standard al industriei de gaming de 1000Hz și oferă 8000Hz, anunțând astfel o nouă era în lumea perifericelor de gaming atât ca viteză de răspuns, cât și ca fiabilitate.   

Razer Viper 8K este de 8x mai rapid

Polling rate (rata de eșantionare) este frecvența cu care dispozitivul transmite date către PC, standardul industriei fiind de până la 1000Hz (de 1000 de ori pe secundă).

Tehnologia Razer HyperPolling folosește un controller USB cu performanțe superioare pentru a depăși acest standard, atingând un polling rate real de 8000Hz. Această caracteristică îi permite mouse-ului să trimită de până la opt ori mai multe date pe secundă, reducând efectiv input delay-ul de la 1ms la o optime de milisecundă.

Polling Rate - Razer HyperPolling Technology
Polling Rate – Razer HyperPolling Technology

Razer HyperPolling Technology poate transmite date mai actuale de care pot beneficia monitoarele cu o rată de refresh mai mare. Drept urmare, întârzierea dintre ultima transmisie a mouse-ului și următorul cadru afișat pe monitor este mult mai mică în comparație cu cea a unui polling rate de 1000Hz, rezultând astfel o experiență mai lină, iar poziția afișată a cursorului este una mult mai precisă.

Razer HyperPolling Technology
Razer HyperPolling Technology

Polling rate-ul mai ridicat poate reduce întârzierea afișării, minimizând efectul de micro-stutter și schimbările bruște de poziție a cursorului. Astfel, jucătorii pot beneficia de o acuratețe mai mare și de o mișcare mai lină a cursorului pe ecran. Noua tehnologie nu oferă doar cea mai bună latență la click, ci și o varianță redusă la minimum a răspunsului de la un click la altul. Astfel, Razer HyperPolling este o tehnologie superioară altor tehnologii de top de pe piață.

Un mouse de gaming cu performanțe de top

Performanțele și tehnologia de top au fost înglobate într-o carcasă solidă, ambidextră, cu o greutate de doar 71 de grame. Noul mouse Viper 8K dispune de patine din 100% PTFE pentru o mișcare lină, și beneficiază de cablul Razer SpeedFlex ce permite realizarea de mișcări largi fără teama de agățare în marginea biroului.

Prin intermediul Razer Synapse 3, jucătorii pot personaliza funcțiile celor opt butoane programabile, pot crea funcții macro sau secundare și pot salva configurațiile profilurilor în memoria internă avansată a noului mouse. Având o capacitate internă de stocare de până la cinci profiluri, utilizatorii pot beneficia de acces instantaneu la propriile configurații oriunde s-ar afla.

Mouse de gaming Razer Viper 8K
Mouse de gaming Razer Viper 8K

Viper 8K este un upgrade major față de predecesorul său, acesta încorporează majoritatea inovațiilor tehnologice dezvoltate de Razer pentru a atinge un nivel de performanță nemaiîntâlnit.

Detalii tehnice Razer Viper 8K

 • Polling rate real de 8000Hz (0.125ms)
 • Senzor optic Focus+ cu 20.000 DPI real
 • De până la 650 țoli pe secundă (IPS) / accelerare 50 G / cea mai bună acuratețe din industrie de 99.6%
 • Switch-uri optice Razer, generația a doua, certificate pentru până la 70 de milioane de acționări
 • Design ambidextru cu prize laterale de cauciuc deosebit de fiabile
 • Patine 100% PTFE
 • Rotiță de scroll concepută special pentru gaming
 • Ajustarea senzitivității în timp real (Pași impliciți: 400/800/1600/2400/3200)
 • Stocare hibridă: Cloud și memorie încorporată (4+1 profiluri)
 • Personaliare prin sistemul de iluminare Razer Chroma RGB cu 16,8 milioane de opțiuni de culoare
 • 7+1 butoane programabile
 • Opțiuni avansate de ajustare a distanțelor Lift-off/Landing
 • Compatibil Razer Synapse 3
 • Cablu Speedflex de 1,8m
 • Dimensiuni: 126.73 mm (Lungime) X 57.6 mm (lățime) X 37.81 mm (Înălțime)
 • Greutate aproximativă: 71 g (fără cablu)
Disponibilitate și preț

Noul mouse de gaming Viper 8K de la Razer este deja disponibil în magazinele online din România. Îl poți cumpăra de la eMag la prețul de 449 lei.

Detalii suplimentare poți găsi și pe razer.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.