Free cookie consent management tool by TermsFeed

Synology intră şi pe piața HDD-urilor prin lansarea modelelor HAT5300. Aceste unităţi sunt concepute special pentru companiile care solicită un nivel ridicat de performanță și fiabilitate maximă. Disponibile în capacități de 8TB, 12TB și 16TB, primele HDD-uri lansate de Synology sunt specializate să ofere performanţe optime pentru mediile cu cerinţe ridicate de stocare.

Synology HAT5300 oferă viteze de lucru de până la 274MB/s

Prin lansarea acestei noi game de produse, Synology oferă acum o soluţie completă ce implică atât sisteme de stocare tip NAS si RackStation, dar și propriile soluții de stocare. Seria HAT5300 asigură o interacțiune perfectă cu sistemele Synology și DiskStation Manager, având un avantaj suplimentar prin prisma actualizărilor automate de firmware furnizate prin DSM.

Synology HAT5300 oferă o viteză de lucru de până la 274MB/s, acestea fiind cu 23% mai rapide la viteza de citire secvențială în comparație cu alte unități din aceeași clasă. De asemenea, noile unităţi HDD oferă un volum de lucru de 550TB pe an, iar MTFF-ul declarat este de 2.5 milioane de ore.

La capitolul siguranţă a datelor, unitățile de stocare folosesc o tehnologie cache cu scriere persistentă, care se asigură că datele stocate nu vor fi corupte în cazul unei pierderi bruşte de energie.

Noile HDD-uri HAT5300 beneficiază de actualizări de firmware rapide, actualizările sunt automate, furnizate prin DSM.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.