Free cookie consent management tool by TermsFeed

CES 2018 bate la ușă iar producătorii de dispozitive de tot felul se întrec în primele prezentări de produse. Samsung este una dintre cele mai așteptate companii la eveniment și se pare că a făcut deja un pas în față și a prezentat mai multe modele de laptop-uri pe care le va expune.

Noul Notebook 7 Spin

Noul Notebook 7 Spin este un convertibil cu specificații tehnice foarte bune care va ajunge în scurt timp pe piață. Acesta are o carcasă din metal, o tastatură iluminată și un ecran cu touchscreen cu diagonala de 13,3 inci și suport Active Pen oferind utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de capabilitățile Windows Ink din actualizarea Windows 10 Fall Creators.

Covertibilul este compatibil cu funcția Windows Hello încorporând un senzor de amprentă pentru o securitate sporită. Alte detalii tehnice mai includ un procesor Intel Core i5 din generația a 8-a, 8GB capacitate a memoriei RAM și 256GB spațiu de stocare pe unitate SSD de mare viteză.

Samsung Notebook 9 Pen

Notebook 9 Pen a fost dezvăluit de către Samsung pe la jumătatea lunii Decembrie a anului trecut și este preconizat că va ajunge pe piețe în prima parte a acestui an. Acesta este un dispozitiv portabil hibrid cu o carcasă dintr-un aliaj magneziu-aluminiu denumit „Metall2”.

Dispozitivul are un slot pentru stilusul S Pen inclus în pachet, stilus asemănător cu cel folosit pe Galaxy Note 8. Potrivit companiei, stilusul are suport pentru 4096 puncte de presiune și poate fi folosit pentru mai multe task-uri ce necesită o precizie ridicată

Detaliile tehnice includ un procesor Intel Core i7 din generația a 8-a alături de până la 16GB capacitate a memoriei RAM și până la 512GB spațiu de stocare NVMe SSD. Ca și Notebook 7 Spin, Notebook 9 Pen are un senzor de amprentă da și o cameră în infraroșu care permite utilizatorilor să se logheze prin folosirea funcției de recunoaștere facială din Windows Hello.

Samsung Notebook 9

Laptop-ul Notebook 9 a fost dezvăluit alături de modelul Notebook 9 Pen în luna Decembrie 2018 a anului trecut. Acesta va fi echipat cu un stilus S Pen iar detaliile tehnice includ un procesor Intel Core i7 din generația 8, va fi disponibil cu până la 1TB stocare NVMe SSD alături de un ecran de 13,3 inci sau unul de 15 inci.

CES 2018 este aproape așa că o să revin cu mai multe articole despre lansările producătorilor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.