Free cookie consent management tool by TermsFeed

Anul 2017 a fost unul spectaculos pentru Philips în ceea ce privește televizoarele OLED, iar pentru 2018 numărul de modele OLED s-a mărit la 5. În premieră, pe piață a ajuns un model de 65 de inci, 65OLED873, versiune care este de acum disponibilă și în România.

Tehnologii de top și sunet de calitate într-un design atrăgător

Noul televizor OLED 873 cu diagonala de 65 de inci este „fratele mai mare” al premiatului model Philips 55POS9002. Acesta combină procesorul de imagine P5 și sistemul Ambilight pe trei laturi cu nivelurile de negru pur caracteristice OLED pentru a crea un nou punct de referință în calitatea imaginii TV.

Combinația dintre luminozitatea de 900 de niți a modelului 873, gama largă de culori garantată de panoul OLED și procesorul de imagine P5 permite televizorului să atingă cu ușurință și chiar să depășescă standardele de certificare UHD Premium și standardul exigent Philips HDR Perfect – atât pentru conținut HDR10 cât și HLG.

Calitatea sunetului este impresionantă grație includerii tehnologiei triple ring și DTS HD Premium Sound.

Televizorul folosește materiale premium se extind atât la rama de aluminiu cât și la suportul central sub formă de leagăn iar proporțiile rafinate oferă noului mdel un aspect de plutire. Șasiul extrem de subțire și dimensiunile foarte reduse ale panoului OLED, încadrate într-o ramă super-îngustă, evidențiază semnele distinctive ale filosofiei de design Philips „lightness visual”.

Modelul 873 rulează sistemul de operare Android TV (versiunea N) certificat de Google, permițând accesul la toate aplicațiile destinate televizoarelor prin Google Play Store.

Telecomanda televizor OLED Philips 65OLED873

Philips 65OLED873 vine însoțit de două telecomenzi. Una dintre ele are tastatură full QWERTY pe partea din spate, lucru care facilitează introducearea de text, iar cealaltă telecomandă are microfon încorporat pentru comenzi vocale. De asemenea, în urma unui update viitor, modelul OLED 873 va beneficia și de serviciul Google Assistant.

Noi modele OLED vor fi disponibile în România

Pe lângă 873, pe piața autohtonă vor fi disponibile pe parcursul anului 2018 și alte modele Philips din gama OLED, cu diagonala de 65 și de 55 de inci. Modelele OLED de la Philips sunt singurele televizoare OLED de pe piață cu funcția Ambilight, tehnologie patentată Philips.

Televizorul Philips 65OLED873 este disponibil în România la un preț de 14.999 lei, îl poți achiziționa de la eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.