Free cookie consent management tool by TermsFeed

Huawei anunță disponibilitatea pe plan local a noului smartphone Huawei P20 lite, un nou dispozitiv care combină cu succes designul premium cu performanța avansată la un preț competitiv. Huawei P20 lite este dotat cu ultima versiune de interfață EMUI 8.0, un display FullView 2.0, un sistem dual – camera, precum și algoritmi de înfrumusețare încorporați în aplicația camerei.

Design elegant și experiență foto premium

Huawei P20 integrează un display FullHD Huawei FullView 2.0 cu diagonala de 5.84 inci, o rezoluție de 2280x1080p și un raport ecran-carcasă de 19:9. „Retina HD”, încorporată în ecranul FullView 2.0, redă culorile vibrante și detaliile bogate, datorită densității pixelilor de 432ppi, precum și a ratei de contrast de 1500:1.Dotat și cu tehnologia 2D graphics engine, smartphone-ul este capabil să surprindă și cele mai fine detalii din jurul subiecților fotografiați.

Partea din spate a smartphone-ului încorporează sistemul dual-camera, poziționat pe verticală, în colțul din partea stânga sus, în timp ce logo-ul Huawei se află în partea stânga jos. Design-ul trimite cu gândul la camerele de filmat tradiționale, făcând din noul Huawei P20 lite un smartphone și mai interesant.

Camera frontală folosește un senzor de 16 MP iar cea principală folosește un sistem dual-camera, cu un obiectiv de 16MP și unul de 2MP. Camerele foto integrate în P20 lite sunt capabile să surprindă până și cele mai mici și delicate detalii, și sunt capabile să se adapteze aproape instant la schimbările dintre cadrele bine iluminate si cele slab iluminate, surprinzând în funcție de aceste cadre culorile cât mai exact, astfel încât utilizatorii să poată surprinde frumusețea fiecărui moment și să se bucure de el. Datorită efectul Bokeh și a algoritmilor de înfrumusețare naturali, sistemul dual-camera permite utilizatorilor să realizeze portrete de o calitate comparabilă cu cele obținute într-un studio profesionist.

Dispozitivul încorporează și asistență smart când vine vorba de funcțiile foto, oferind opțiuni precum surprinderea fotografiilor doar printr-un gest al mâinii, înlocuirea fundalului sau utilizarea efectelor AR, opțiuni ce le oferă utilizatorilor și mai multă libertate creativă prin intermediul fotografiilor.

Eficient, puternic și intuitiv

Noul smartphone Huawei P20 lite folosește interfața EMUI 8.0, capabilă să utilizeze cât mai bine atât avantajele software cât și pe cele hardware, cu scopul de-a optimiza procesorul pentru performanțe puternice, o experiență de utilizare fără cusur și o interacțiune persoană-dispozitiv cât mai inteligentă. Interfața EMUI 8.0 este capabilă să învețe comportamentul de utilizare și obiceiurile posesorului, reușind să anticipeze în mod inteligent nevoile acestuia.

Dispozitivul oferă numeroase caracteristici de multi-tasking precum opțiunea Floating Navigation Dock, opțiunea de Screenshot rapid utilizând trei degete (Three finger fast screenshot), Smart Split Screen, opțiunea de spațiu privat Huawei Private Space 2.0 sau opțiunea Gaming Assistant.

Pentru a susține încărcarea rapidă în condiții de siguranță deplină, noul Huawei P20 lite suportă tehnologia de încărcare rapidă de înaltă tensiune de 9V 2A, ceea ce înseamnă o micșorare a timpului de încărcare de până la 30%, și o siguranță crescută datorită sistemului de protecție format din 15 straturi de securitate.

Dispozitivul dispune, deasemenea, de o memorie mare de 4GB + 128GB sau 4GB + 64GB, oferind utilizatorilor libertatea de a instala un număr mare de jocuri, de-a descărca muzica preferată sau de-a viziona clipuri video.

Disponibilitate și preț

Noul smartphone Huawei P20 lite este disponibil pe plan local în oferta operatorilor de telefonie mobilă și în magazinele partenere Huawei, în 3 variante de culoare: Klein Blue, Sakura Pink și Midnight Blue la prețuri ce încep cu 1699 lei.

Poți achiziționa modelul cu 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare de la eMag cu 1.699 lei sau de la Orange cu 85 Euro alături de abonamentul Orange Me 31.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.