Free cookie consent management tool by TermsFeed

ViewSonic anunță o extindere a portofoliului de produse ELITE pentru jocuri, prin lansarea monitoarelor din seriile ELITE XG27 și XG05, a accesoriului periferic ELITE Ally, conceput pentru controlul rapid al monitoarelor și a două aplicații software noi – toate cu scopul furnizării celei mai bune experiențe de gaming disponibile pe piață la ora actuală.

Monitorul pentru jocuri ELITE XG270QG

Prevăzut cu un panou IPS Nano Colour de 27 inci, ELITE XG270QG încorporează tehnologie G-SYNC și are un timp de răspuns de numai 1ms (GtG).

Monitor de gaming Viewsonic ELITE XG270QG
Monitor de gaming Viewsonic ELITE XG270QG

Acestor caracteristici li se adaugă o rată de reîmprospătare a imaginii de 144Hz (sau 165Hz prin OC), astfel că modelul de ultimă generație asigură fluiditate maximă chiar și în scenele cu cea mai rapidă desfășurare a acțiunii.

În același timp, noul ecran IPS Nano Colour cu care este prevăzut asigură o rezoluție QHD (2560×1440 pixeli) și o acoperire în proporție de 98% a spectrului DCI-P3, astfel încât culorile sunt redate deosebit de realist – atât în jocuri, cât și în multe alte scenarii de utilizare – experiența vizuală fiind astfel una la standarde cinematografice. Iar dincolo de aceste caracteristici tehnice, Viewsonic ELITE XG270QG include și o serie de funcții și dotări create special pentru îmbunătățirea experienței de joc, precum un suport pentru cablul mouse-ului, un suport pentru căști, soluția de iluminare ambientală ELITE RGB și un picior de susținere în format compact, confecționat din aluminiu.

Monitorul pentru jocuri ELITE XG270

Pentru utilizatorii care doresc performanță dusă la extrem,  ELITE XG270 folosește un panou IPS Full HD de 27 inci, caracterizat de o rată de reîmprospătare de 240Hz și timp de răspuns de 1ms (GtG). În același timp, este suportată tehnologia AMD FreeSync, care asigură fluiditate și rapiditate în orice situație. Mai mult decât atât, modelul promite și o calitate vizuală superioară, căci poate acoperi în proporție de 99% spectrul sRGB.

Seria monitoarelor pentru jocuri XG05

Seria monitoarelor pentru jocuri XG05 debutează cu două modele, de 24 inci și respectiv 27 inci: XG2405 și XG2705.

Acestea au fost proiectate astfel încât să asigure echilibrul optim dintre caracteristicile de gaming și prețul de achiziție. Totodată, se asigură un nivel cât mai ridicat de calitate, astfel că ambele modele sunt echipate cu panouri IPS Full HD și adoptă un design cu rame foarte înguste pe trei laturi. Iar datorită unei rate de reîmprospătare de 144Hz, timpului de răspuns de 1ms (MPRT) și încorporării tehnologiei AMD FreeSync, pasionații de jocuri beneficiază de toate caracteristicile necesare unei evoluții bune.

ELITE Ally

Dispozitivul periferic ELITE Ally este un ecran tactil cu conectare pe interfață USB, care le permite utilizatorilor să acceseze rapid toate setările monitorului, precum modurile de joc, sincronizarea adaptivă a ratei de reîmprospătare, suportul HDR, luminozitatea, nivelul de contrast, iluminarea RGB și multe altele.

ViewSonic Elite Ally
ViewSonic Elite Ally

În acest fel, pasionații de jocuri își pot optimiza experiența extrem de ușor, fără a folosi butoanele de control ale monitorului sau aplicația software dedicată. Accesoriul ELITE Ally este compatibil cu anumite monitoare pentru jocuri ViewSonic ELITE.

ELITE RGB și Software OSD

Prima aplicație introdusă pentru monitoarele de gaming ELITE – ELITE RGB Controller, în cazul modelelor compatibile, permite accesul rapid și controlul ușor al soluției de iluminare RGB.

Astfel, utilizatorii au la dispoziție mai multe moduri de iluminare și au posibilitatea de a-și alege culorile preferate, dintr-o paletă de peste 16.8 milioane culori, pentru a obține în final experiența de gaming RGB dorită. Totodată, aplicația software afișată pe ecran (OSD) – ELITE Display Controller – asigură atât controlarea setărilor de afișare ale monitorului, cât și a modurilor de iluminare ambientală RGB.

Cu un simplu click de mouse, se poate ajusta modul de afișare și schimba setările, fără a interacționa în mod fizic cu meniul de configurare al monitorului.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.