GoTech World (eveniment denumit anterior Internet & Mobile World), în colaborare cu Telekom Romania, a lansat, pentru al doilea an la rând, o provocare către mediul antreprenorial IT & Tech din România.

Go StarTech este un program de accelerare care se adresează start-up-urilor din domeniul tech, cu un model de afaceri scalabil și o cifră de afaceri pe anul trecut de până la 200.000 Euro.

Go StarTech: program de accelerare pentru start-up-urile din domeniul tehnologic

Perioada de înscriere s-a finalizat în 6 septembrie, iar în urma acesteia au fost acceptate 20 de start-up-uri tech. Acestea vor beneficia de un stand de expunere în cadrul evenimentului GoTech World, unde își vor putea prezenta soluțiile în fața celor 10.000 vizitatori de business pe 2 și 3 octombrie la Romexpo, în pavilionul B1 întro zonă special amenajată pentru acestea care măsoară 230 mp.

7 dintre cele 20 de companii alese în cadrul programului Go StarTech își vor prezenta modelul de business, produsele și serviciile tech pe scena principală a evenimentului GoTech World, pe 3 octombrie, începând cu ora 10:45. Fiecare start-up va avea la dispoziție 5 minute pentru prezentare, aceasta fiind urmată de o sesiune de întrebări din partea juriului.

Partenerul principal al programului Go StarTech este Telekom Romania, o companie care susține inovația antreprenorilor aflaţi la început de drum. Prin filosofia sa de business și prin promisiunea #BUSINESSLIBER, Telekom Romania a schimbat radical piaţa serviciilor de telecomunicaţii oferite companiilor. Pentru Telekom Romania este normal să susţină digitalizarea business-urilor pentru ca acestea să se poată dezvolta într-un ritm accelerat.

7 start-up-uri finaliste pe scena GoTech World

Cele 7 de companii finaliste care își vor prezenta anul acesta conceptul și soluțiile în pitch-ul organizat pe scena principală a evenimentului GoTech World, sunt:

 • KINDERPEDIA – o soluție digitală interactivă care aduce împreună grădinițele/școlile, educatorii, profesorii și părinții pe aceeași platformă.
 • ESX – un sistem digital care centralizează, printr-un singur abonament, peste 75 de cluburi sportive și săli de fitness din România, oferind acces nelimitat utilizatorilor printr-o singură înscriere.
 • Druid Enterprise Chatbots – o platformă AI conversațională, care permite oricărei companii, indiferent de industrie, să creeze asistenți virtuali care să îmbunătățească productivitatea și să ofere experiențe personalizate pe mai multe canale.
 • Xvision – o aplicație de interpretare a analizelor cu raze X care folosește inteligența artificială pentru a genera interpretări precise ale imaginilor medicale, ajutând radiologii să fie mai exacți și mai eficienți în activitatea lor.
 • Zetta Cloud – o companie inovatoare de tehnologie axată pe furnizarea de soluții software dedicate înțelegerii automate a conținutului online utilizând inteligența artificială.
 • Neticle – unul din start-up-urile B2B SaaS cu cea mai rapidă creștere bazate în Ungaria, ce oferă soluții de analiză a textelor pentru companii din 9 țări din regiunea CEE.
 • FEMYO – dezvoltă un sistem digital de management al sănătății, adresat femeilor însărcinate și mamelor cu copii mici, care are ca scop reducerea mortalității infantile și îmbunătățirea stării generale de sănătate a mamelor și a bebelușilor lor.

Pe lângă acestea, alte 13 inițiative antreprenoriale tech își vor prezenta soluțiile și serviciile în cadrul evenimentului GoTech World: Nummo Kids, ECOTREE, A Bug Tracer, OncoChain, Octavic PTS, Prepi, K-Book, I’m Fine, Smart EpiGenetX, Milluu, BAAM, Cyscale, CGArtefacts. Descrierile tuturor companiilor care au acceptat provocarea GoTech World pot fi descoperite pe website-ul evenimentului la secțiunea start-ups: gotech.world/startups.

Jurizarea pitch-ului start-up-urilor Go StarTech

Juriul Go StarTech care a evaluat aplicațiile și care va desemna câștigătorul în urma pitch-ului este format din antreprenori și oameni de business din România:

 • Un reprezentant oficial din partea Telekom Romania
 • Delia Albu, Head of Application Development Department la ING Bank România
 • Adrian Enache, CEO la Angels Den Funding;
 • Claudia Jelea, IT/Tech, Data Protection & IP Lawyer la Jlaw;
 • Mihai Cima, Managing Partner la Universum Events.

Printre criteriile pe care aceștia le vor urmări la start-up-urile care vor susține pitch se numără: componența echipei, indici financiari, produsele sau serviciile și piața către care se adresează acestea. Câștigătorul competiției Go StarTech va fi anunțat în aceeași zi pe Main Stage și va beneficia de un premiu financiar de 2.000 de euro oferit de Telekom Romania.

Participă la GoTech World pe 2-3 octombrie 2019

GoTech World (anterior Internet & Mobile World), are loc pe 2-3 octombrie, la Romexpo, în Pavilionul B1 și propune un mix unic de soluții IT, business software, cloud, securitatea informației, dispozitive și soluții de digital marketing și e-commerce B2B și informații relevante oferit de către speakeri internaționali de renume, experți de la companii de top la nivel mondial.

Ediția de anul acesta a evenimentului vine cu o provocare pentru companiile din România: aceea de a adopta noile tehnologii și trenduri digitale într-un mod coerent, rațional, înglobându-le organic în strategia de business.

Participanții la ediția de anul acesta a evenimentului GoTech World vor putea descoperi și testa cele mai noi soluții IT și digitale de business vizitând cele peste 145 de standuri ale companiilor multinaționale și locale, pe o suprafață expozițională de 7.194 mp. De asemenea, aceștia vor afla know-how relevant și aplicabil de la cei peste 100 de speakeri locali și internaționali ce vor susține sesiuni pe cele 7 scene ale evenimentului și vor putea crea conexiuni și parteneriate business cu profesioniști din diverse domenii.

Accesul în cadrul evenimentului GoTech World se face prin înregistrarea online pe gotech.world.

Echipele de 3-5 membri pot beneficia de discounturi de 5% și primesc gratuit 3 bilete Digital Starter, echipele de 6-10 persoane au discount-uri de 10% și primesc gratuit 6 bilete Digital Starter, iar la grupurile de peste 10 persoane, discounturile pot urca și până la 15%, primind și 8 bilete Digital Starter.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.