Free cookie consent management tool by TermsFeed

În câteva zile, va fi lansat Saints Row, rebootul francizei de jocuri cu împușcături care vine la nouă ani după Saints Row IV din 2013. De atunci, au fost lansate trei spin-off-uri: Enter the Dominatrix (2013), Gat out of Hell (2015) și Agents of Mayhem (2017). Cu acest reboot, compania dorește să o ia de la zero și să se întoarcă la rădăcinile primului joc, dar îndepărtându-se de aspectul prostesc gangsteristic și trecând la o structură mai imersivă.

Când va fi lansat Saints Row?

Data de lansare pentru Saints Row este destul de apropiată (23 august 2022), iar din acest motiv fanii seriei așteaptă deja cu nerăbdare jocul. Precedenta versiune, Saints Row IV, a fost lansată în 2013, așa că a trecut o perioadă semnificativă de timp, ceea ce nu a făcut decât să crească hype-ul. Din fericire, odată cu data de lansare anunțată oficial, fanii pot începe să numere zilele până când se vor putea întoarce în lumea Saints Row. Iar dacă jocul se ridică la înălțimea hype-ului, atunci va merita așteptarea.

Console compatibile

Noul joc Saints Row va fi disponibil pe aproape toate platformele, și anume pe PC, PS5/PS4, Xbox Series S/X și Xbox One.

Cât spațiu va ocupa jocul pe PC și console?

Saints Row este un viitor joc video care va ocupa un spațiu considerabil pe PC și console. În timp ce dimensiunea exactă nu a fost încă dezvăluită pentru Xbox, se estimează că jocul va ocupa aproximativ 42GB de spațiu pe PC, 53GB pe PS5 și 60GB pe PS4. Acest lucru se datorează faptului că jocul va include texturi de înaltă rezoluție, active în joc 4K și alte caracteristici care necesită o cantitate mai mare de spațiu de stocare. Prin urmare, cei care sunt interesați să joace Saints Row pe consola sau PC-ul lor ar trebui să se asigure că au suficient spațiu disponibil înainte de a încerca să facă acest lucru.

Vor exista mai multe ediții de Saints Row?

Viitorul francizei Saints Row pare luminos, fiindcă producătorul are în plan lansarea a trei ediții . Ediția Standard va fi jocul de bază, în timp ce Ediția Criminal Customs va include set de insigne, mașina decapotabilă personalizată Saints și jacheta personalizată Saints. În cele din urmă, Ediția collector va fi premium și include patru cărți poștale Santo Ileso, patru cărți de caractere, pachetul Los Panteros American Muscle, care include o motocicletă personalizată „Panteros Fury” și o arma El Lanzador des Panteros. Cu o asemenea varietate de conținut planificat pentru lansare, cu siguranță va exista ceva pentru toată lumea din comunitatea „Saints Row”.

Saints Row: preț și ediții

Saints Row va lansa trei ediții diferite ale jocului, fiecare oferă un preț diferit în funcție de versiune și de retailer. Ediția Standard va fi oferită la prețuri cuprinse între 49,99 și 69,99 euro. Ediția Criminal Customs Edition vine cu un pachet de conținut suplimentar și va fi oferită la un preț cuprins între 59,99 și 69,99 euro. În cele din urmă, ediția Collector va fi oferită la prețuri cuprinse între 79,99 și 99,99 euro.

Care este povestea în Saints Row?

Povestea din Saints Row este una despre crime și bande. În acesta vei juca rolul unui personaj care încearcă să găsească sensul vieții sale. Este concediat de la locul de muncă și are nevoie de bani, așa că se îndreaptă spre o viață plină de criminalitate. Își înființează propria bandă și se luptă cu celelalte trei bande criminale din orașul Santo Ileso. Jocul este plin de acțiune și violență, iar tu trebuie să folosești orice mijloace necesare pentru a-ți învinge inamicii și a prelua controlul asupra orașului.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.