Free cookie consent management tool by TermsFeed

Xbox One are un catalog impresionant de jocuri. Există atât de multe titluri extraordinare încât poate fi greu să vă decideți ce să vă jucați. Astfel, dacă sunteți în căutarea unor sfaturi, în acest articol veți găsi o listă atent realizată. Titlurile alese sunt doar câteva dintre cele mai bune jocuri pentru Xbox One. Prin urmare, cu o varietate atât de mare de genuri și stiluri de joc, în acest articol veți găsi ceva care să vă placă. Așadar, iată care sunt cele mai bune jocuri pentru Xbox One.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2  este un joc video de acțiune-aventură de tipul open-world cu o tematică Western
Grafica din Red Dead Redemption 2 este uimitoare, iar lumea este foarte dinamică

Red Dead Redemption 2 este cel mai bun joc pentru Xbox One. Aveți posibilitatea de a interacționa cu aproape orice în joc, iar alegerile dumneavoastră contează. De exemplu, puteți alege să jefuiți un magazin sau să ucideți pe cineva, iar aceste alegeri vor afecta modul în care reacționează NPC-urile față de caracter. Grafica este uimitoare, iar lumea este foarte dinamică. De asemenea, puteți juca online cu alți jucători în diferite moduri. Astfel, în general, Red Dead Redemption 2 este un joc uimitor care stabilește un nou standard pentru jocurile de acțiune de tip open-world.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt este un joc video high-fantasy și action role-playing
În The Witcher 3: Wild Hunt lupta este rapidă și tactică

Din momentul în care îl pornești, ești aruncat într-o lume deschisă vastă, plină de lucruri de făcut și de văzut. Povestea este captivantă, iar căutările îți oferă posibilitatea de a explora diferite aspecte ale lumii jocului. Lupta este rapidă și tactică, iar inteligența artificială a inamicilor este surprinzător de bună. Harta lumii este uriașă și există o cantitate impresionantă de conținut care te va ține ocupat ore în șir. Pe scurt, The Witcher 3: Wild Hunt este un joc bun și o achiziție esențială pentru orice posesor de Xbox One.

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 este un joc de tip simulator și curse de mașini
Forza Horizon 4 este un joc care te ține mereu captivat

Forza Horizon 4 este unul dintre cele mai bune jocuri de curse disponibile pe Xbox One. Este apogeul îndrăgitei serii de curse a celor de la Playground Games, dând drumul jucătorilor într-o interpretare masivă și uimitor de fidelă a Marii Britanii, care abundă în lucruri amuzante de făcut. Horizon 4 populează lumea jocului cu jucători reali, și introduce anotimpuri dinamice – ceea ce înseamnă că vei vedea cum vremea și lumina zilei se schimbă în timp real în timp ce te joci. Rezultatul este un joc care te ține mereu captivat și la care merită să te întorci la el pentru a te bucura de ceea ce oferă. Astfel, dacă sunteți un fan al jocurilor de curse sau pur și simplu sunteți în căutarea unui joc grozav pe Xbox One, Forza Horizon 4 este un must-have.

Apex Legends

Apex Legends este un joc gratuit de tip hero shooter game
Apex Legends este un must-play,cu un gameplay rapid, care este atât intens, cât și captivant

Apex Legends este unul dintre cele mai bune jocuri pentru Xbox One. Jocul este uimitor din punct de vedere vizual, cu un gameplay rapid, care este atât intens, cât și captivant. Sistemul bazat pe echipe înseamnă că ai întotdeauna pe cineva de nădejde, iar varietatea de personaje din care poți alege oferă o flexibilitate uimitoare. Hărțile sunt bine concepute și oferă o mulțime de oportunități pentru jocul strategic, în timp ce sistemul de loot asigură că există întotdeauna ceva pentru care să lupți. Pe scurt, Apex Legends este un must-play pentru orice posesor de Xbox One.

Overwatch

Overwatch este un multiplayer first-person shooter produs de Blizzard
Overwath este un joc video foarte bun pentru cei care preferă shooterele multiplayer

Overwatch este un joc video shooter multiplayer cooperativ dezvoltat și publicat de Blizzard Entertainment. Jocul dispune de mai multe moduri, cele mai populare fiind Control, în care două echipe se luptă pentru a captura și menține punctele de control pe o hartă, și Asalt, în care o echipă trebuie să escorteze o încărcătură la un punct de livrare în timp ce cealaltă încearcă să o oprească. Unul dintre lucrurile care fac ca Overwatch să fie atât de special este varietatea de eroi care sunt disponibili pentru a fi jucați. Fiecare erou are propriul set unic de abilități care pot fi folosite pentru a-și ajuta echipa, fie direct, fie indirect. Acest lucru încurajează jucătorii să experimenteze cu diferiți eroi și să își dea seama în ce rol joacă cel mai bine. Fie că joci singur sau cu prietenii, Overwatch este un joc incredibil de distractiv și captivant, care te va face să îți petreci timpul liber într-un mod foarte plăcut.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.