Una dintre cele mai mari intrebari din lumea gamingului este despre cand va fi lansat GTA 6. Am cercetat evoluțiile despre GTA 6 si tot ce am adunat voi rezuma in acest articol.

Noua serie Grand Theft Auto este așteptată cu nerăbdare de jucători. Seria GTA își păstrează în continuare caracteristica de a fi unul dintre cele mai populare jocuri. În ultimele luni , Rockstar Games a confirmat că lucrează la o altă parte a seriei Grand Theft Auto. După această știre, toată lumea s-a intrebat: „ Când va fi lansat GTA 6 ?”. Ei bine, a fost anunțată data lansării lui GTA 6?, ce spun analiștii despre GTA 6?

Până acum, Rockstar Games venea cu un nou joc GTA la fiecare 3-4 ani. Dar lucrurile s-au schimbat odată cu lansarea GTA Online . Ultimul joc din seria GTA a fost lansat în 2013 . Milioane de copii ale jocului, care a fost lansat în urmă cu nouă ani, au fost vândute. Cu toate acestea, jucătorii se așteaptă acum la un nou joc GTA de la Rockstar Games, și anume GTA 6.

Când va fi lansat GTA 6?

Declarații despre GTA 6 de la analiști

Take-Two, care include Rockstar Games și 2K, a achiziționat recent Zynga pentru 12,7 miliarde de dolari. În declarația făcută de companie, s-a transmis că rata anuală de creștere va fi de 14% în 2024.

Chiar dacă data de lansare a lui GTA 6 nu este cunoscută clar, analiștii fac afirmații diferite despre aceasta. Conform analizei făcute pentru recenta achiziție de Zynga de către Take-Two, jocul poate fi lansat între aprilie 2023 și martie 2024.

Un analist de la Jefferies afirmă că va fi cel puțin un joc Rockstar Games care va fi lansat în 2023.

Pe de altă parte, încă nu există informații certe.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.