Samsung plănuiește să reintre rapid pe piața tabletelor. Compania va lansa trei modele noi, Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Tab S8 Ultra, la evenimentul Unpacked din 9 februarie. Au devenit clare și trăsăturile familiei din clasa superioară, a cărei dată de lansare se apropie. Deci, care sunt aceste specificatii, să aruncăm o privire împreună…

Specificații Samsung Galaxy Tab S8

În seria de trei modele, Samsung Galaxy Tab S8 și Tab S8 Plus au câteva caracteristici diferite. Tab S8 standard vine cu o dimensiune de ecran de 11 inchi și suport S Pen . Tableta, care va fi alimentată de procesorul SoC Snapdragon 8 Gen 1, are suport pentru baterie de 8.0000 mAh . Galaxy Tab S8 va oferi 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Tableta , care are ca cameră o cameră principală de 13 Megapixeli și secundară de 12 Megapixeli, va avea o cameră selfie de 12 Megapixeli .

Samsung Galaxy Tab S8

Specificații tehnice ale Samsung Galaxy Tab 8 Plus

Samsung Galaxy Tab 8 Plus va avea o dimensiune de ecran de 12,4 inchi. Dispozitivul, care are o capacitate a bateriei de 10.090 mAh, va fi alimentat de procesorul SoC Snapdragon 8 Gen 1. Tableta, care are și o cameră principală de 13 Megapixeli și o cameră secundară de 6 Megapixeli, va avea și o cameră selfie de 12 Megapixeli. Ca și în cazul modelului standard, produsul va accepta și S Pen .

Specificații tehnice Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra va fi cel mai bun din noua familie. Pe baza hardware-ului și ecranului său, dispozitivul inteligent va rivaliza cu MacBook Pro. Tableta, cu ramă subțire și design crestat, are o dimensiune a ecranului de 14,6 inchi și o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz. Produsul cu ecran Super AMOLED oferă 16 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare. Bateria va fi de de 11.200 mAh .

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.