Free cookie consent management tool by TermsFeed

Crysis, care este prezentată ca fiind una dintre cele mai populare serii din lumea jocurilor dezvoltate de Crytek, și-a făcut întotdeauna un nume prin grafica sa care forțează computerele, deși are o bază uriașă de fani. Multă lume așteaptă de multă vreme noul joc al seriei. Crytek a creat o mare agitație cu un videoclip pe care l-a distribuit.

Anunțată pentru prima dată în 2007, seria Crysis și-a făcut întotdeauna un nume prin modul de joc și grafică. Când vine vorba de jocuri care forțează computerele, a fost una dintre primele producții care mi-a venit în minte. Fanii au așteptat de mult timp Crysis 4, care va fi noua versiune a seriei. Un videoclip de anunț despre noul joc a fost publicat în Tweetul distribuit de Crytek ca „A Crytek Announcement”.

Seria a atras întotdeauna atenția utilizatorilor din intreaga lume, cu scenariul său de calitate și grafica de nivel înalt. Informații detaliate, cum ar fi data lansării pentru Crysis 4, noul joc al seriei, nu sunt încă cunoscute. Cu toate acestea, pentru cei care vor să-și amintească jocurile anterioare până când va veni Crysis 4, am compilat pentru voi în ce ordine ar trebui să fie jucate celelalte productii pentru a înțelege povestea jocului.

  • Crysis 1 :.A fost unul dintre cele mai înalte jocuri cu grafică din perioada acestuia, care a debutat în 2007. Jocul necesită 12 GB de stocare.
  • Crysis Warhead : Deși continuarea jocului nu este la fel de popular ca celelalte, a fost plăcută de un public numeros. Jocul ocupă 15 GB spațiu de stocare.
  • Crysis 2 : Fără îndoială, a fost cel mai popular joc al seriei și a fost revoluționar pentru acea perioadă. Jocul, poate fi jucat în continuare chiar și pe Windows XP.
  • Crysis 3 : Crysis 3, ultimul joc al seriei de până acum, a fost ultima invenție a seriei. Cu toate acestea, Crytek a dat răspunsul necesar pentru a adauga in viitor inca un joc pentru populara serie.
Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.