Free cookie consent management tool by TermsFeed

Interzicerea celor care trișează în joc nu funcționează întotdeauna. Ei își pot crea de cele mai multe ori alt cont. În Call of Duty poți distruge trișorii prin noul God Mode – un mod automat ce îți oferă puterea absolută. Într-un joc ca acesta se caută tot mai multe modalități de a-i face pe oameni să nu mai exploateze jocurile. Recenta idee a celor care au creat jocul le oferă mai multe posibilități jucătorilor cinstiți.

În Call of Duty poți distruge trișorii prin noul God Mode

Noul ”Scut de daune” denumit și ”Damage Shield” din acest software anti-trișat de la Call of Duty Warzone face ca gloanțele unui trișor să te ocolească. Astfel te poți apropia tot mai mult și le poți distruge singur cu funcția God Mode.

Într-o postare pe blog care anunță această nouă funcție, Activison spune că se va activa doar când serverul detectează un trișor modificăndu-și jocul în timp real. De asemenea, tot ei declară că nu va exista nicio posibilitate prin care jocul să aplice acest ”Scut de daune” aleatoriu sau în mod accidental. Această întrebare a fost cu siguranță aflată pe buzele jucătorilor.

Compania îi anunță pe cei care vor să trișeze la joc că le vor interzice accesibilitatea la întreaga serie de Call of Duty. Interzicerile se vor extinde și la viitoarele jocuri. Call of Duty anunță că

”În continuare, încălcările extreme sau repetate ale politicii de securitate – cum ar fi înșelăciunea în joc – pot duce la suspendarea definitivă a tuturor conturilor. În plus, orice încercare de a ascunde sau deghiza identitatea dvs sau identitatea harware-ului poate duce, de asemenea, la o suspendare definitivă.”

Înșelăciunea în astfel de jocuri a devenit un obicei repetat, însă în Call of Duty poți distruge trișorii prin noul God Mode. Activison a reacționat cu noi inițiative de combatere a acestor acțiuni. Totodată, ei luptă și împotriva fraudelor prin acțiuni legale, amenințând să dea în judecată producătorii de drivere pentru permiterea acestor infracțiuni.

042
League of Legends

Alături de Call of Duty este și League of Legends și Apex Legends

Tactica celor de la League of Legends și a celor de la Apex Legends este diferită de cea de la Call of Duty. Ei urmăresc să pună jucătorii trișori să se lupte exclusiv între ei, fiind condamnați la ”iadul trișorilor”. Pentru acești producători de jocuri, se pare că trolingul jucătorilor trișori este o acțiune destul de distractivă care i-ar pune totuși la punct pe cei care fac înșelătorii. În Call of Duty poți distruge trișorii prin noul God Mode, iar la celelalte jocuri aceștia se vor lupta între ei.

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.