Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cei care folosesc aplicația vor beneficia de o nouă modalitate de a-și urmări prietenii pentru că Snapchat va permite utilizatorilor să-și partajeze locația. Caracteristica nouă este menită să fie folosită ca un sistem în care prietenii să vadă locațiile celorlalți în timp real. Fie că vorbim despre drumul spre casă sau la întâlniri, vei putea accesa locația în timp real a celor din lista de prieteni de la Snapchat.

Snapchat va permite utilizatorilor să-și partajeze locația

Compania a anunțat că va introduce partajarea locației în timp real, menită să fie folosită ca un sistem între prieteni și familie. Aceasta va arăta când sunt în drum spre casă sau întâlnire – fiind o modalitate ideală de a împiedica evenimentele neplăcute.

wttblog3
Locația se activează doar între prieteni

Funcția este similară cu aplicația Find My de pe iOS, unde utilizatorii care s-au înscris pot vedea și partaja locația cu exactitate. Setarea de la Snapchat poate fi activată pentru 15 minute sau câteva ore cu utilizatorii individuali și este disponibilă numai între prietenii comuni din aplicație. Pentru a reduce riscul de urmărire sau de a fi presați să partajeze în mod constant locația, utilizatorii pot întrerupe partajarea. Întreruperea acesteia nu presupune trimiterea unei notificări celeilalte părți. Funcția este dezactivată în mod implicit și nu există vreo opțiune de a partaja locația în timp real cu toți prietenii Snapchat.

Locație live cu prietenii de pe aplicație

Snapchat va permite utilizatorilor să-și partajeze locația în timp real, doar prin activarea unei setări. Pentru a o activa, utilizatorii navighează la profilul unui prieten și selectează durata partajării locației. Starea acesteia va fi live, vizibilă în fereastra de chat cu acel prieten.

Actualizarea este prima funcție de locație live a celor de la Snapchat. Utilizatorii aveau deja opțiunea de a le permite prietenilor să vadă unde se aflau când au folosit ultima dată aplicația. Snap Map este folosită de 250 milioane de utilizatori pe lună.

Pentru noua lansare, Snapchat colaborează cu It`s On Us – un program național nonprofit. Programul se axează pe stoparea agresiunii sexuale în campusuri. Pe lângă această caracteristică a sistemului de prieteni, începând din 18 Februarie, Snapchat va include și un mesaj în aplicație despre conștientizarea utilizatorilor. Snapchat va permite utilizatorilor să-și partajeze locația în timp real, ajutând în situațiile dificile și periculoase.

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.