Free cookie consent management tool by TermsFeed

Seria de jocuri gratuite pe PlayStation Plus din luna octombrie 2023 este disponibilă și poate fi descărcată. În septembrie, titlurile care au făcut parte din categoria de jocuri gratuite au fost: Saints Row, Generation Zero și Black Desert: Traveler Edition.

În acest moment, ele au fost eliminate pentru a face loc pentru jocurile din această lună. Lista de jocuri gratuite pe PlayStation Plus din luna octombrie include 3 jocuri care se potrivesc foarte bine tematicii din această perioadă. Cel mai bun exemplu în acest sens este The Callisto Protocol, un joc de groază, care se află în ton cu sosirea Halloween-ului.

Care sunt cele 3 jocuri gratuite pe PlayStation Plus în octombrie 2023?

  • The Callisto Protocol

The Callisto Protocol este un joc de supraviețuire și groază, cu acțiunea plasată la o distanță de 300 de ani în viitor. Jucătorul intră în rolul lui Jacob Lee, un personaj care ajunge într-o închisoare de maximă securitate. Haosul se dezlănțuie în momentul în care deținuții se transformă în creaturi monstruoase, iar Jacob trebuie să lupte pentru a evada.

Jocuri gratuite pe PlayStation Plus în octombrie 2023. The Callisto Protocol
Sursa fotografiei: Steam
  • Farming Simulator 2022

Farming Simulator 2022 implică toate activitățile agricole care trebuie realizate cât mai repede, înainte ca sezonul de iarnă să înceapă. Misiunea ta este să-ți construiești propria fermă și să extinzi lanțurile de producție, în scopul de a forma un imperiu agricol. În plus, poți să te bucuri de viața de fermier împreună cu prietenii în acest joc multiplayer. Folosește-te de cele peste 400 de mașini și unelte în timp ce te bucuri de peisajul unei regiuni alpine europene.

Jocuri gratuite pe PlayStation Plus în octombrie 2023. Farming Simulator 2022
Sursa fotografiei: Steam
  • Weird West

Vestul Sălbatic a reprezentat dintotdeauna o tematică clasică, dar ce se întâmplă atunci când pistolarii trebuie să împartă același teritoriu cu niște creaturi fantastice? Scrie povestea unui grup de eroi atipici, prin deciziile pe care trebuie să le iei. Fiecare călătorie este unică și se adaptează alegerilor pe care le faci. Formează cel mai bun grup cu care să te aventurezi în împrejurimile stranii ale Vestului Sălbatic și cuceriți-l!

Jocuri gratuite pe PlayStation Plus în octombrie 2023. Weird West
Sursa fotografiei: Steam

Cele 3 jocuri gratuite pe PlayStation Plus vor fi disponibile gratuit până pe data de 7 noiembrie. Gestionează-ți cu atenție timpul și profită de aceste 3 titluri din luna octombrie.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.