Free cookie consent management tool by TermsFeed

În urmă cu 2 ani, Samsung lansa pentru prima dată ceea ce se numește Galaxy SmartTag. Dispozitivul poate fi folosit pentru a-ți depista cheile, portofelul sau diferite obiecte la care acesta este atașat.

Acum, compania este mai aproape ca niciodată să lanseze Samsung Galaxy SmartTag 2, cu un aspect nou și o tehnologie îmbunătățită, pentru o experiență cât mai complexă.

Când se lansează Samsung Galaxy SmartTag 2?

Samsung Galaxy SmartTag 2 va fi disponibil începând cu data de 11 octombrie, la un preț de pornire de aproximativ 149,99 LEI.

Noul tag de urmărire aduce mai multe îmbunătățiri față de modelul lansat anterior. Chiar dacă dispozitivul îndeplinește același scop ca originalul, Samsung a consolidat durabilitatea și oferă caracteristici noi pentru dispozitivul de anul acesta.

Samsung Galaxy SmartTag 2 culori
Sursa fotografiei: Samsung

Îmbunătățiri Samsung Galaxy SmartTag 2

O primă schimbare vizibilă ține de aspectul noului Samsung Galaxy SmartTag 2. Acesta are o formă diferită, la care se adaugă și o inserție metalică pentru protecție împotriva uzurii.

Noul tag oferă câteva funcții noi și o durată de viață a bateriei care poate oferi până la 700 de zile de utilizare. De asemenea, Samsung Galaxy SmartTag 2 beneficiază și de o calitate îmbunătățită a construcției, cu un rating IP67, în loc de IP53. Acest aspect reprezintă o îmbunătățire semnificativă pentru rezistența la apă și praf.

Ce funcții noi are Samsung Galaxy SmartTag 2?

Samsung Galaxy SmartTag 2 are parte de un Mod Pierdut. Acesta vă permite să adăugați informații de contact pe un tag, prin intermediul unui mesaj. În acest fel, atunci când cineva descoperă obiectul la care este atașat tag-ul, acesta îl poate scana pentru a vedea informațiile de contact.

De asemenea, Samsung Galaxy SmartTag 2 are și un mod nou de plimbare pentru animalele de companie. Astfel, dacă atașați dispozitivul animăluțului vostru, veți putea înregistra foarte ușor traseele parcurse.

Samsung Galaxy SmartTag
Sursa fotografiei: Samsung

Samsung a îmbunătățit și funcția Compass View pentru o urmărire mai ușoară prin UWB. În plus, sincronizarea este mult mai ușoară cu Samsung Galaxy SmartTag2. Dispozitivul se poate sincroniza automat cu noul telefon, dacă sunteți conectat cu același cont Samsung.

Aceste dispozitive de urmărire sunt foarte folositoare. Ele se îmbunătățesc de la o generație la alta, cu scopul de a ne ajuta și a simplifica activitățile de zi cu zi.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.