Free cookie consent management tool by TermsFeed

Roby John împreună cu Siddhart Menon, co-fondatori la Tegro au acordat un interviu pentru indianexpress.com. Aceștia au vorbit despre viitorul jocurilor și ce provocări vin pe parcursul anilor. Jocurile Web3 sponsorizate de criptomonede vor înlocui tradiționalele, află cum vor evolua acestea! La ce să ne așteptăm în viitorul apropiat?

Jocurile Web3 sponsorizate de criptomonede vor înlocui tradiționalele

Jocurile mobile evoluează constant din punct de vedere vizual, design și complexitate tehnică. În același timp, monetizarea lor trebuie să evolueze și ea. Acesta este scopul Tegro, o nouă inițiativă a lui Siddharth Menon – co-fondator și CEO al WazirX. Tegro va construi o piață de joc pentru pasionați care să le permită schimbarea activelor și să joace cu acestea, care în esență sunt alimentate de jetoanele non-fungibile. Mai pe scurt, NFT-urile, noua senzație va avea o mare importanță asupra jocurilor.

Web3 este următoarea generație a internetului, bazată pe tehnologia blockchain. Aceasta încorporează concepte precum descentralizarea și se alimentează cu criptomonede. Comparativ cu versiunea anterioară a internetului (Web2), în care datele și conținutul sunt în mâna marilor companii, Web3 va împuternici utilizatorii finali și descentralizează controlul. Jocurile Web3 sponsorizate de criptomonede vor fi mai diferite fata de cele tradiționale.

Cum facilitează Web3 jocurile?

Siddharth Menon declară că viitorul jocurilor va fi modelat de Web3. Este următoarea evoluție și jucătorii pasionați sunt destul de familiarizați cu achizițiile din aplicații care nu au altă valoare în afara jocurilor. În acest sens vor interveni jocurile bazate pe criptomonede. Se vor monetiza și vin în ajutorul pasionaților de jocuri.

isp blockchain gaming
Noi valori aduse de achizițiile din aplicații

Facilitarea permite utilizatorilor să adauge valoare achizițiilor lor. Jetoanele de stocare sau Store Tokens precum produse din joc, se stochează pe un registru. Acesta este distribuit asupra unei rețele crypto, în jocurile de acest tip. Registrul este cunoscut sub numele de blockchain. Modalitatea permite ca produsele de joc să fie tranzacționate pentru criptomonede, iar ulterior transformate în bani reali.

Ce probleme pot fi asociate cu jocurile Web3?

Tot Menon declară că în momentul de față evoluției Web3 îi lipsesc jocurile bune care respectă timpul și efortul jucătorilor. De asemenea, lipsește imaginea, precum și un alt aspect după care se judecă de obicei un joc. Sunt economii slabe de joc, care nu sunt încă potrivite pentru a-i face pe jucători să revină.

Pe de altă parte, nu există nici vizibilitate asupra activelor – nu știi când să cumperi sau să vinzi. SuperGaming, firmă indiană de dezvoltare a jocurilor construiește noi jocuri cripto ce sunt în conformitate cu economia durabilă. Pe această economie se bazează și Tegro. Vor fi incluse și jocuri terță parte din Tegro, pentru a-i ajuta să creeze economii durabile și oferirea platformelor ce transformă ușor jocul tradițional, într-unul Web3. Jocurile Web3 sponsorizate de criptomonede vor fi gata de tranzacționare pe orice piață, iar NFT-urile vor avea o maximă importanță.

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.