Free cookie consent management tool by TermsFeed

Lansat în 2017, Xbox Game Pass a devenit favoritul unui număr din ce în ce mai mare de gameri și acum se mândrește cu peste 26 de milioane de abonați cu trei oferte diferite: Game Pass, Game Pass PC și Game Pass Ultimate. De câteva luni, firma americană Microsoft a reușit să negocieze parteneriate foarte avantajoase cu editori terți. Acest lucru a făcut posibil ca jocuri precum Rainbow Siw Extraction (Ubisoft) și A Plague Tale Requiem (Asobo Studio) să fie incluse în catalogul său încă de la prima zi în care s-a efectuat lansarea acestora.

Însă, Microsoft nu plănuiește să se oprească aici – compania dorește să facă serviciile sale și mai accesibile pentru utilizatori. O nouă ofertă, de tip familie, se află în teste în unele țări și ar putea fi o provocare majoră pentru concurență, fiind în același timp extrem de benefică pentru gameri.

Un singur abonament Game Pass, cinci conturi diferite

De luni de zile circulă zvonuri despre sosirea unei a patra oferte Game Pass. Acum este o realitate. Membrii Xbox Insider din Irlanda și Columbia au putut testa de câteva zile pachetul pentru familie Xbox Game Pass.

Acesta vă permite să vă oferiți abonamentul Game Pass cadou până la cinci membri ai familiei sau prieteni. La momentul redactării acestui articol, nu a fost anunțat niciun preț, dar în termenii și condițiile de utilizare, Microsoft specifică faptul că o lună de Xbox Game Pass Ultimate se convertește în 18 zile de Xbox Game Pass Family. Prin urmare, o lună de Family Game Pass ar trebui să coste în jur de 22 de euro, ceea ce este mai puțin decât cei 10 euro de persoană pe lună pentru Ultimate Game Pass.

Pentru acest preț, care sunt condițiile și beneficiile noului tip de abonament?

  • Până la cinci persoane se pot abona și se pot bucura de abonamentul de familie Xbox Game Pass.
  • Jocurile, conținutul și beneficiile disponibile pentru membrii Xbox Game Pass Ultimate sunt în întregime exclusive și nu sunt partajate între membri.
  • Cei din Irlanda sau Columbia care doresc să profite de această ofertă, trebuie să rețină că persoanele cu care vă împărțiți abonamentul nu trebuie să fie neapărat Xbox Insiders. Trebuie doar să locuiască în aceeași țară.
  • Dacă decideți să treceți la Game Pass – Insider Preview, abonamentul dvs. actual va fi convertit în noul plan pe baza valorii sale monetare.
  • Conversia este ireversibilă, iar utilizatorii trebuie să aștepte ca noul lor abonament să expire înainte de a reveni la unul anterior.
  • În cadrul unui grup, conversia nu este disponibilă pentru membrii invitați. Un membru al unui grup își poate anula abonamentul existent sau poate aștepta până când acesta expiră înainte de a se alătura altui grup sau de a face conversia la alt plan.
  • Dacă doriți să includeți prieteni și membri ai familiei care nu au un cont Microsoft, aceștia vor trebui să își creeze unul pentru a putea face parte din acest tip de abonament.
  • Acest plan este disponibil doar pentru membrii Xbox All Access.

Pe lângă faptul că Family Game Pass oferă acces la aceleași beneficii ca și Ultimate Game Pass pentru toți cei cinci jucători, această ofertă este extrem de avantajoasă, în principal, datorită faptului că fiecare persoană ar plăti doar 5 euro pe lună pentru acces la peste 100 de jocuri.

OfertăPCGame PassUltimate
Perioada1 lună1 lună1 lună
PlatformăPCXbox Series X/S – Xbox OneXbox Series X/S – Xbox One – PC
Număr aproximativ de jocuri100+100+100+
Alte opțiuniGames With Gold
Alte opțiuni (2)Xbox Live
Alte opțiuni (3)XCloud
Alte opțiuni (4)EA Play
Preț9,99 €9,99 €12,99 €
Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.