Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dezvoltatorul independent de jocuri Devious Technologies, în parteneriat cu Carbon Incubator, au anunțat lansarea Marble Land, un joc puzzle bazat pe principii ale fizicii.

Marble Land este disponbil pentru Oculus Rift și HTC Vive

Jocul este disponibil pe Steam pentru Oculus Rift și HTC Vive, în timp ce o versiune pentru Gear VR urmează să fie disponibilă în magazinele digitale la finalul acestei luni. În Marble Land, jucătorii intră într-o lume necunoscută în care pot controla gadget-uri grandioase, care amintesc de dispozitivele concepute de Rube Goldberg, pentru a ghida bila de marmură albastră către punctul final al nivelului.

“Marble Land a preluat un concept old school – jocul cu bile de marmură – căruia i-a dat un aer fresh grație tehnologiei de vârf și design-ului ingenios”

– a declarat George Tudor, directorul executiv al Devious Technologies.

În Marble Land, jucătorii se confruntă cu 45 de niveluri în care puzzle-urile devin din ce în ce mai complicate și complexe. Scopul este să eliberezi calea pentru ca bila de marmură albastră să poată ajunge la ținta de culoare verde.

Jucătorii interacționează mai degrabă cu mediul înconjurător decât cu bila de marmură, manipulând diverse structuri prin diferite mișcări (schimbă direcția bilei de marmură, o teleportează, etc.) care modelează drumul bilei prin fiecare ajustare. Jucătorii pot folosi un număr infinit de bile în încercarea de a descoperi configurația corectă a puzzle-urilor prin care vor duce bila în punctul final.

Lansarea Marble Land pe PSVR și Google Daydream este planificată să aibă loc la începutul anului viitor. Marble Land pentru PC costă aproximativ 15Euro și îl poți descărca din magazinul steampowered.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.