Free cookie consent management tool by TermsFeed

Se pare că bănuiala noastră din articolul de astăzi s-a adeverit. Rockstar Games a confirmat că în luna decembrie a acestui an va lansa cu mare entuziasm trailerul pentru GTA 6.

Deși nu s-au dezvăluit toate detaliile despre noul joc așa cum ne așteptam, compania Rockstar a declarat că este „foarte entuziasmată” să prezinte în sfârșit GTA 6. „Suntem nerăbdători să vă anunțăm că la începutul lunii decembrie vom lansa primul trailer pentru următorul Grand Theft Auto”, au spus reprezentanții companiei.

Se pare că dezvăluirea ar putea avea loc în contextul aniversării de 25 de ani a Rockstar, posibil chiar în aceeași zi. De asemenea, există posibilitatea ca trailerul să fie prezentat la Game Awards, pe 7 decembrie, un eveniment cunoscut pentru prezentarea noilor jocuri din industrie.

Rockstar a subliniat, de asemenea, importanța susținerii jucătorilor din întreaga lume, exprimându-și recunoștința față de comunitatea sa pentru că a fost alături de ei în tot acești ani.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.