Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple a recunoscut la finalul lunii octombrie existența a câtorva probleme pe care le întâmpină iPhone-urile din seria 15 atunci când sunt încărcate wireless din mașinile BMW. Mai mulți utilizatori au raportat defecțiuni ale cipului NFC sau ale cheii digitale BMW.

Cipul NFC al dispozitivului alimentează funcții precum Apple Pay, iar aceste erori dezactivau temporar caracteristicile dispozitivului. Nu au existat date clare care să indice cât de răspândită a fost această problemă, cu excepția plângerilor făcute pe forumurile MacRumors și pe platforma X.  Clienții au relatat că cipul NFC nu mai funcționa și că nu exista o modalitate pentru ca aceștia să rezolve problema pe cont propriu.

Compania a declarat că problema va fi rezolvată printr-o actualizare ulterioară, iar până atunci, a recomandat ca utilizatorii care au întâmpinat această eroare să nu se mai folosească de această metodă de încărcare.

Acum, actualizarea iOS 17. 1.1 aduce remedieri pentru aceste erori. Compania a lansat în această săptămână mai multe actualizări de software și pentru alte dispozitive, cum ar fi whatchOS 10.1.1, care soluționează o descărcare a bateriei mult prea rapidă, și HomePod 17.1.1 rezolvă răspunsurile lente sau eșuate ale lui Siri. De asemenea, sunt disponibile și macOS Sonoma 14.1.1 și un nou firmware pentru căștile Beats Fits Pro și Powerbeats Pro.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.