Free cookie consent management tool by TermsFeed

Problema de supraîncălzire a iPhone 15 a fost o dificultate cu care mulți utilizatori ai noilor dispozitive Apple s-au confruntat. Compania a declarat oficial că a descoperit erori în iOS 17 și că va găsi o soluție pentru acestea.

Apple a promis că va remedia problemele, și astfel, compania a lansat iOS 17.0.3, actualizare care ar trebui să soluționeze supraîncălzirea telefoanelor din seria iPhone 15.

Apple confirmă problemele de supraîncălzire ale iPhone 15 și lucrează deja la o soluție
Sursa fotografiei: Macworld

Apple a rezolvat problema de supraîncălzire a dispozitivelor prin iOS 17.0.3?

Testele făcute în urma actualizării indică temperaturi mai scăzute pentru dispozitivele din seria iPhone 15. Foarte mulți utilizatori se temeau de faptul că Apple va trebui să aducă modificări cipului A 17 pentru a remedia complicațiile, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Prin testele care au avut loc, s-a demonstrat că noua actualizare iOS 17.0.3 nu limitează performanța dispozitivelor. În același timp, Apple a clarificat că utilizatorii vor vedea problema rezolvată în urma unei actualizări, excluzând zvonurile cum că rama din titan ar fi putut avea vreo legătură cu defecțiunea.

Ce a cauzat cu adevărat această defecțiune?

Principalul motiv care creștea temperatura dispozitivului s-a dovedit a fi eroarea din cadrul iOS 17. Cu toate acestea, testele suplimentare au indicat că și unele aplicații terțe, în special Instagram, joacă un rol foarte important în cazul acestei erori.

Și această dificultate se rezolvă tot printr-o actualizare, și anume cea a aplicației. Fiind una dintre cele mai populare aplicații de social media, timpul petrecut utilizând-o poate cauza supraîncălzirea sistemului.

Dacă obișnuiți să folosiți des Instagram, este posibil să vreți să actualizați aplicația pe iPhone 15, pentru ca problema să fie remediată.

Astfel, Apple a reușit să facă ceea ce și-a propus și a lucrat din greu pentru o nouă actualizare care să soluționeze problema. În acest fel, noile dispozitive nu mai prezintă complicații, iar utilizatorii se pot bucura de toate funcționalitățile acestora în siguranță.  

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.