Free cookie consent management tool by TermsFeed

Bucharest Gaming Week oferă o săptămână plină de gaming pentru jucătorii din întreaga țară. Evenimentul care a debutat anul trecut în România le dă șansa pasionaților de jocuri video să participe la cele mai tari competiții, lansări de jocuri și gadgeturi.

În același timp, participanții își pot întâlni favoriții în rândul creatorilor de conținut de gaming, iar elevii au ocazia să descopere arta dezvoltării de jocuri video.

Când are loc Bucharest Gaming Week?

Bucharest Gaming Week se desfășoară în perioada 7-15 octombrie 2023. Evenimentul va avea parte de o multitudine de activități, atât în format fizic, cât și în mediul online. Pe 14 și 15 octombrie va avea loc evenimentul central din cadrul Bucharest Gaming Week, care va fi găzduit de Palatul Parlamentului.

Gamerii se pot întâlni cu cei mai populari streameri și vloggeri din România în cele 3 săli ale Palatului Parlamentului: Unirii, Take Ionescu și I.I.C Brătianu, având în același timp șansa de a câștiga sute de premii.

Ce creatori de conținut de gaming populari vor participa la Bucharest Gaming Week?

Streamerii și vloggerii anunțați vor organiza turnee demonstrative alături de membrii comunității lor, iar fanii vor avea ocazia să petreacă mai mult timp cu aceștia în sesiunile meet & greet.

Printre creatorii de conținut care vor fi prezenți se numără IHATEPINK, Theo Zeciu, Bercea, Lectură, Gannicus,Salbaticu’ Sebi, Ovvy, iSilent, Mădălin, Tudor Buțan, Andu, meitii, Luca Luk, Werty, Antonia, Bobospider, karinul, Adrii și IceManLucky .

Bucharest Gaming Week are loc pe 14 si 15 octombrie 2023
Sursa fotografiei: Bucharest Gaming Week

Ce jocuri se vor juca la Bucharest Gaming Week?

Gamerii vor putea juca și cele mai noi jocuri din acest an în cadrul Bucharest Gaming Week. Printre acestea se numără: Counter-Strike 2, Mortal Kombat 1, Baldur’s Gate III, Assassin’s Creed Mirage și multe altele.

Bineînțeles că nu vor lipsi nici jocurile populare ale momentului, precum precum Minecraft, Stumble Guys, League of Legends, Fortnite sau Valorant.

Care este programul din cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week?

Bucharest Gaming Week va începe cu o serie de streamuri live în perioada 7-8 octombrie. Jucători sunt invitați să-și urmărească vloggerii de gaming preferați, care îi vor provoca prin misiunile din cele mai populare jocuri.

De asemenea, în perioada 7-13 octombrie, elevii de liceu vor putea participa la o mulțime de workshop-uri de game development și conferințe pe tema cybersecurity. Astfel, aceștia pot descoperi de ce abilități au nevoie pentru a pătrunde în industria dezvoltatoare de jocuri video.

În perioada 14-15 octombrie are loc evenimentul central al Bucharest Gaming Week.

Competiția va atinge cote maxime într-un spațiu dotat cu peste 40 de calculatoare, în care se vor desfășura jocurile de tipul Fortnite, PUBG și Call of Duty: Warzone.

Mobile Arena este destinat gaming-ului pe mobil, iar participanții își vor demonstra abilitățile prin intermediul celor mai populare jocuri de la momentul actual: Stumble Guys, Free Fire, Minecraft și Clash Royale.

Programul Sim Racing Arena include turnee pentru amatori în Assetto Corsa și Assetto Corsa Competizione , perioade free to play, dar și evoluția sim racerilor de referință din țară în cadrul finalei Digital Romanian Endurance Series. În plus, există și jocuri mai vechi, precum Street Fighter, de care pasionații de jocuri retro pot beneficia.  

Bucharest Gaming Week organizează evenimentul central sâmbătă și duminică, 14 și 15 octombrie, începând cu ora 10:00. Minorii sub 14 ani au nevoie de un părinte sau tutore pentru a-i însoți, iar biletele pot fi achiziționate online sau la fața locului.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.