Free cookie consent management tool by TermsFeed

Update: Rockstar a anunțat ca primul trailer al noului GTA 6 va fi prezentat în luna decembrie a acestui an. Citește aici mai multe detalii.

Potrivit surselor, Rockstar ar putea anunța GTA 6 în această săptămână. Compania a confirmat pentru prima dată că lucrează la următorul joc Grand Theft Auto în februarie 2022 și că dezvoltarea se află în plină desfășurare.

Astfel, se pare că dezvoltatorul planifică să dezvăluie cât mai curând unul dintre cele mai așteptate jocuri, mai ales după ce GTA 5 s-a clasat pe locul al doilea pentru cel mai bine vândut joc din toate timpurile.

Ceea ce se cunoaște până la acest moment este faptul că GTA 6 va introduce prima protagonistă feminină și că acțiunea va fi influențată de povestea lui Bonnie și Clyde. De asemenea, jocul se va desfășura într-o versiune fictivă a orașului Miami, similară cu locația folosită pentru GTA: Vice City din 2002.

Toate aceste detalii se cunosc printr-o scurgere de informații din 2022, dintr-un clip de 90 de secunde de gameplay încărcat online. Imaginile o aveau în prim-plan pe Lucia, unul dintre personajele principale, care jefuia un magazin, în timp ce un alt clip avea în cadru protagonistul masculin. Rockstar a confirmat ulterior conținutul imaginilor apărute și a declarat că indiferent de zvonuri sau alte scurgeri de informații, dezvoltarea jocului va continua conform planului inițial.

Fanii sunt foarte entuziasmați în legătură cu aceste vești. Odată cu anunțarea jocului, ne așteptăm pe viitor și la un nume oficial, o locație și un trailer. Se spune că toate aceste surprize vor fi pregătite pentru aniversarea de 25 de ani a Rockstar. Pentru acest lucru, însă, va trebui să avem răbdare și să urmărim anunțurile companiei de gaming.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.