Free cookie consent management tool by TermsFeed

CES este întotdeauna plin de surprize, iar anul acesta nu a fost diferit, Samsung anunțând platforma Gaming Hub. Astăzi, aceasta intră în funcțiune, debutând pe televizoarele inteligente Samsung 2022 și pe seria Smart Monitor.

Nu sunt necesare descărcări

Noul Gaming Hub de la Samsung este o evoluție revoluționară pentru gamerii de pretutindeni. Pentru prima dată, utilizatorii vor avea acces la sute de jocuri fără a instala software suplimentar sau de a achiziționa accesorii hardware suplimentare. Samsung a încheiat parteneriate cu unele dintre cele mai mari nume din industria jocurilor cloud, inclusiv Xbox, Nvidia și Google. Acest lucru înseamnă că jucătorii se vor putea bucura de cele mai noi și mai bune titluri fără a fi nevoiți să cumpere un nou hardware sau să descarce software. Gaming Hub va fi, de asemenea, îmbunătățit în mod constant, astfel încât va fi întotdeauna ușor de folosit.

Modele compatibile cu Gaming Hub

Pentru a putea profita de Gaming Hub, veți avea nevoie de unul dintre cele mai recente televizoare ale companiei (2022) sau de seria Smart Monitor, însă variază în funcție de țară și de linia de modele. Modelele acceptate includ: QN900/800/700B, QN9B~7B/S9B, LS05/LS03/LS01B, Q6B, BU8***, G97NB, G85SB, G70/65B, M80B, M70/50B.

De altfel, compania afirmă că „jucătorii vor putea să navigheze cu ușurință și să descopere jocuri din cea mai largă selecție disponibilă, indiferent de platformă. Cu o interfață ușor de utilizat, concepută special pentru gameri, aceștia pot explora și accesa conținutul cu ușurință.”.

Samsung devine o alegere excelentă pentru cloud gaming

Samsung Gaming Hub homescreen
Pagina principală a serviciului Samsung Gaming Hub

Samsung Gaming Hub este un exemplu excelent pentru cât de departe au ajuns jocurile cloud în ultimii ani. Alimentat de sistemul de operare Tizen, acesta oferă îmbunătățiri avansate ce țin de response time și tehnologie de reducere a latenței, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru jucătorii serioși. Combinația dintre software și hardware oferă o experiență de joc foarte fluidă, iar faptul că nu necesită hardware suplimentar este un mare avantaj.

Noile modele de televizoare de la Samsung nu numai că sunt mai elegante și mai stilate ca niciodată, dar se mândresc și cu câteva progrese tehnice impresionante. Unul dintre cele mai notabile este tehnologia de decodare mai rapidă și de control optimizat al buffer-ului, care reduce întârzierea la input cu o medie de 30 de procente. Acest lucru face ca experiența de vizionare să fie mai lină și mai receptivă. În plus, tehnologia de upscaling AI de la Samsung asigură faptul că conținutul 4K și 8K arată cât mai bine. Fie că vă uitați la filmul sau emisiunea TV preferată, fie că vă jucați în cloud, veți fi impresionați de calitatea uimitoare a imaginii. Cu toate aceste caracteristici de ultimă generație, nu este de mirare că noile modele de televizoare Samsung sunt singurele care vor avea implementat Gaming Hub.

Pe lângă posibilitatea de a accesa o gamă largă de servicii de jocuri, Gaming Hub va oferi, de asemenea, suport pentru controllere Bluetooth și căști fără fir. Aceste dispozitive se vor conecta fără probleme la fiecare serviciu acceptat în cadrul Gaming Hub, fără a fi nevoie să fie împerecheate individual cu serviciul în cauză. Astfel, prin consolidarea tuturor serviciilor și accesoriilor de jocuri într-o singură platformă ușor de utilizat, Samsung facilitează obținerea celor mai bune rezultate pe care le poate oferi cloud gaming-ul.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.