Nokia a avut vânzări mai mari față de HTC, OnePlus, Sony și Google în 2017

Nokia 6

Se pare că HMD Global a dat lovitura deoarece încep să se vadă rezultatele din vânzările de telefoane Nokia. Conform celor mai recente informații, telefoanele Nokia s-au vându foarte bine anul trecut pe piața din SUA.

Vânzări mai mari față de alte brand-uri renumite

Telefoanele Nokia au fost în topul vânzărilor în trimestrul 4 al anului trecut depășind brand-uri cunoscute precum HTC, Lenovo, Meizu, Asus, Sony, Alcatel sau Google. Nu se aștepta nimeni la vânzări așa de bune pentru primele modele de telefoane Nokia cu Android lansate pe piață.

Chiar dacă Nokia a fost în top, nici Google nu a fost mei prejos și a reușit să ridice vânzările telefoanelor din gama Pixel pentru care a făcut destul de multă publicitate. Anul 2017 a fost anul în care brandul Nokia a revenit pe piața telefoanelor inteligente și se pare că această mișcare a fost cea mai inspirată.

Informațiile despre vânzările de telefoane Nokia au fost oferite de către Neil Shah pe Twitter. Acesta este un analist și partener al CounterPointTR, un grup ce monitorizează distribuția de telefoane inteligente din întreaga lume. Conform datelor disponibile, HMD Global a vândut peste 4,4 milioane de telefoane mobile inteligente în trimestrul patru al anului trecut, asta înseamnă aproximativ 1% din piața globală plasând compania pe locul 11printre cele mai cunoscute branduri producătoare de telefoane.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus