Free cookie consent management tool by TermsFeed

Se pare că HMD Global are planuri mari și pentru acest an și va începe prin anunțarea unui nou telefon. Conform CPO-ului Juho Sarvikas, compania este gata să prezinte următorul său smartphone în cadrul evenimentului MWC 2018.

Primul telefon Android One lansat de HMD Global

Conform informațiilor prezente în publicațiile de specialitate, următorul telefon lansat de HMD Global va fi și primul din portofoliul companiei lansat cu certificarea Android One iar asta nu poate decât să bucure clienții. Dispozitivele certificate Android One rulează sistemul de operare Android pur, fără modificări aduse la interftața iar asta aduce un plus de performanță pentru dispozitive.

Compania va prezenta viitorul smartphone Nokia 7+ în cadrul evenimentului MWC 2018, eveniment care va începe pe la sfârșitul lunii Februarie.

Nokia 7+ este un dispozitiv cu un ecran de 6 inci în format 18:9 și o rezoluție FullHD+ de 2160×1080 pixeli. Detaliile tehnice mai includ un procesor Qualcomm Snapdragon 660, 4GB capacitate a memoriei RAM și 64GB spațiu intern de stocare, Designul acestuia nu este diferit față de designul folosit pe telefoanele Nokia existente pe piață dar va aduce un plus de culoare pentru carcasă deoarece aceasta va avea câteva dungi de culoare amplasate strategic.

Alte detalii tehnice mai includ un sistem foto dual cu două camere foto cu lentile ZEISS, una de 12MP și una de 13MP alături de o cameră frontală de 16MP, tot cu lentile ZEISS, port USB de tip C cu suport Quick Charge și un slot pentru card microSD.

Pe lângă modelul mid-range Nokia 7+, zvonurile susțin că HDM Global mai pregătește și un model entry-level, Nokia 1. Acesta din urmă va rula sistemul de operare Android Go, o versiune dedicată dispozitivelro cu specificații tehnice slabe.

Preț și disponibilitate

Majoritatea informațiilor nu sunt oferite pe căi oficiale și sunt disponibile la nivel de zvon așa că va trebui să așteptăm pentru detaliile exacte. MWC 2018 ia startul pe 26 Februarie iar atunci vom afla tot ce ne pregătește HMD Global pentru acest început de an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.