Free cookie consent management tool by TermsFeed

Furtuna Eunice de Vineri, 18 Februarie este așteptată să aducă vânt cu până la 100km/h în sudul Marii Britanii. Operatorii de zbor, trenuri și companiile de feribot avertizează oamenii să nu călătorească. Actualizări de călătorie: furtuna Eunice face ravagii cu trenuri, avoane și feriboturi. Toate serviciile feroviare din Țara Galilor sunt suspendate pentru toată ziua de vineri. Vântul puternic a ajuns și în Germania, acolo unde a rupt o bucată din asfalt.

Actualizări de călătorie: furtuna Eunice face ravagii cu trenuri, avioane și feriboturi

Serviciile GWR din Londra, Paddigton se vor termina pe Bristol Parkway, în loc să continue spre Newport, Cardiff și Swansea. Companiile de trenuri de pe linia principală a Coastei de Est și de Vest spun că pasagerii ce ar fi trebuit să călătorească vineri, o pot face în alte zile fără penalități. Pasagerii feroviari care încearcă să efectueze călătorii se vor înfrunta cu cele mai lente, cu restricții de viteză în vigoare și servicii reduse în mod drastic.

În Marea Irlandei, unele feriboturi au fost deja anulate din cauza vremii așteptate. În plus, se așteaptă foarte multe și lungi întreruperi de zbor. Loganair le oferă pasagerilor rezervați vineri, șansa de a schimba zborurile fără probleme. Londra a adăugat cod roșu de vreme rea. A intrat acum câteva ore în vigoare, în estul Angliei, înainte de sosirea furtunii Eunice.

”Cea mai rară alertă – ceea ce înseamnă că este foarte probabil un impact drastic – a fost emisă chiar înainte de ora 4:00. Autoritățile se tem că furtuna ar cauza perturbări semnificative și condiții periculoase din cauza vântului extrem de puternic.”, declară Met Office.

Vântul puternic provoacă haos în Germania și Polonia

Autoritățile recomandă amânarea tuturor călătoriilor care nu necesită deplasare. În ambele țări vântul a suflat cu peste 115km/h. Aproximativ 30 de case au fost distruse în două localități din Polonia, iar în Cracovia o macara de pe șantier a fost pusă la pâmânt.

Mesajele companiilor aeriene și a celor feroviare sunt clare: vor exista restricții de călătorie. Este important ca oamenii să înțeleagă faptul că furtuna poate lovi oriunde puternic, iar din această cauză sunt restrictivi cu deplasările. Actualizări de călătorie: furtuna Eunice face ravagii cu trenuri, avioane și feriboturi.

EF3IXtPXkAAa9re
Zboruri anulate și restricții de călătorie

Fie că vorbim de o vacanță sau de o călătorie importantă, în orice caz trebuie amânată pe o altă zi. Companiile aeriene susțin faptul că imediat după trecerea furtunii, oameni pot cu ușurință să modifice zborurile fără să existe penalități. Aceste actualizări de călătorie vin din partea meteorologilor din Europa, mai multe țări putând fi afectate de aceste furtuni.

Toate aceste schimbări meteorologice afectează totodată și tehnologia. Oamenii încearcă să comunice cu cei de acasă, însă toate rețelele și canalele de comunicare sunt puternic afectate. Telefoanele au lipsa semnalului și acest lucru face imposibilă comunicarea. Smartphone-urile generează și ele avertismente de vreme rea, odată cu toate indicațiile autorităților. Actualizări de călătorie: furtuna Eunice face ravagii cu trenuri, avioane și feriboturi, cât și cu tehnologia.

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.