Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un bărbat indian, în vârstă de 64 de ani, a atras femei bogate de pe site-uri matriomoniale, iar după ce le-a ademenit, le-a luat banii și a fugit.

Printre victime, și o avocată de la Înalta Curte din Delhi. A fost înșelată de „Casanova Indian”, așa cum a fost numit Bibhu Prakash Swain de presa locală. În schimb, o profesoară a descoperit înșelăciunea și a avut curajul să depună plângere, demarându-se ancheta.

Acest seducător în serie cu turbanul sikh, tată a 5 copii și originar din statul Orissa, a fost arestat cu o serie lungă de rechizitorii, de la fraudă agravată până la înșelăciune. Este mai acuzat de utilizarea unor identități false până la poligamie, strict interzise de legea indiană.

Fiecare dintre nefericite credea că este singura aleasă. Farmecul bărbatului de vârstă mijlocie, cu sute de identități diferite, ba medic, când avocat, fie inginer, cu o înțelepciune ieșită din comun, i-au permis să se căsătorească cu 14 femei bogate, în 7 orașe diferite. Astfel, și-a însușit bunurile lor, apoi dispărea.

Bibhu Prakash Swain
Bibhu Prakash Swain, în vârstă de 64 ani

Și-a ademenit „prada” pe site-urile de matrimoniale. A dat peste femei independente și dotate cultural, unele divorțate: „Profiluri feminine cu studii superioare, care ocupă funcții importante în diferite organizații guvernamentale și din sectorul privat”, a precizat comisarul de poliție din Bhubaneshwar, orașul Swain.

Ancheta a început în iulie 2021

Ancheta a început după plângerea depusă în iulie 2021 de cea de-a 14-a soție, după aflarea căsătoriilor anterioare.

Prima lovitură a dat-o „Casanova” acum 40 de ani, în 1982, când s-a căsătorit cu prima soție, o polițistă de frontieră, într-un templu Sikh din Delhi, pe care a fraudat-o cu echivalentul a aproape 900.000 de euro. Apoi, s-a combinat a doua oară în 2002. Odată testată „formula”, a ajuns repede la 14 neveste.

Polițiștii au anunțat că vor cere o arestare preventivă mai lungă a acuzatului, pentru o anchetă amănunțită.

„Știm că multe dintre victimele lui Swain nu s-au prezentat să depună acuzații de teamă să nu piardă prestigiul social, dar le îndemnăm pe toate să ia cuvântul”, a declarat comisarul Dash.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.