Free cookie consent management tool by TermsFeed

Fotbalistul italian de la Paris Saint-Germain a câștigat unul dintre cele 25 de paradisuri tropicale digitale oferite spre vânzare de Exclusible pe Sandbox. 

Verratti este plătit cu un salariu de 9 milioane de euro pe sezon la PSG, unde este coleg cu Messi, Neymar și Mbappe.

Achiziția lui Verratti este un loc 100% virtual, achiziționat în ultimele zile de mijlocașul de pe The Sandbox, una dintre principalele platforme ale noului trend digital al Metaversului. Locația a fost scoască la vânzare de Exclusible, un magazin specializat în NFT-uri de lux.

Suma plătită de italian este necunoscută, dar având în vedere că noul său „paradis tropical” făcea parte dintr-un lot de 25 de insule vândute pentru un total de 910 Ethereum (echivalentul a aproape 2,5 milioane de euro), se crede că investiția lui s-a ridicat la câteva zeci de mii de euro. 

Verratti nu este singurul jucător care a câștigat una dintre insulele Exclusible. Printre cumpărători se numără și un campion mondial, franceuzul Kingsley Coman, acum la Bayern Munchen. Cei doi sunt primii fotbaliști din lume care au investit într-o proprietate digitală.

Fosta jucătoare de tenis Ana Ivanovic și elvețianul Stanislas Wawrinka, precum și patronul echipei la Basel, Dan Holzmann și-au cumpărat, la rândul lor, proprietăți virtuale. De asemenea, fostul supermodel Victoria’s Secret, Sara Sampaio, are o asemenea proprietate.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.