Free cookie consent management tool by TermsFeed

AOC a prezentat recent noua linie premium de monitoare de gaming – Seria AGON.

Primul model premium lansat este AG271QX care folosește ecranul TN care oferă o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Imaginile rulate au o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns de 1 ms, mulțumită tehnologiei Addaptive-Sync (FreeSync compatibil, la o gamă de 30-144 Hz) ce reduce bruiajul și întreruperile, oferind cea mai bună performanță în materie de gaming.

Modul Low Input Lag AOC anulează procesarea anterioară în partea electronică a monitorului, deci, accelerează comanda prin mouse, tastatură și gamepad, oferind rezultate imediate. În același timp, controlul AOC pentru umbre le permite jucătorilor să modifice contrastul în foarte întunecat sau luminos, fără să afecteze calitatea zonelor echilibrate de restul suprafeței ecranului.

Baza ergonomică AOC AGON asigură confortul prin posibilitatea de ajustabilitate a înălțimii, înclinării, rotirii, și este marcat de o scală, astfel încât jucătorii să își poată seta monitorul după bunul plac.  Un plus de confort este asigurat  de tehnologia AOC Flicker-Free  și de modul AOC Low Blue Light, ambele având rolul de a proteja ochiul, de a reduce disconfortul și oboseala în timpul sesiunilor de gaming. Setările monitorului sunt piese-cheie, extrem de importante, care trebuie să fie modificate după bunul-plac al utilizatorului, deci trebuie să fie accesibile. Aceste aspecte le sunt asigurate jucătorilor.

Nu doar că AOC face posibilă schimbarea setărilor presetate, dar adaugă și un gamepad – AOC QuickSwitch Controller – care îi permite utilizatorului să alterneze cu ușurință modul de joc, să ajusteze gradul de luminozitate, contrastul sau sa modifice alte setări.

Monitorul premium de gaming AOC AGON AG271QX, destinat gamerilor competitivi, va fi disponibil din iunie 2016 la prețul recomandat de 2679 de lei. Mai multe informații despre modelul AOC AGON AG271QX puteți găsi accesând aocgaming.com.

Dacă sunteți în căutarea unui monitor nou de la AOC atunci puteți arunca o privire pe lista de produse a retailerului eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.