Apple deja lucreaza la iPad 6 si iPad Mini 3?

Daca zvonurile sunt adevarate, atunci undeva in cursul saptamanii viitoare Apple urmeaza sa-si lanseze noile tablete. Chiar daca zvonul este fals, iar acest lucru nu se va intampla saptamana viitoare, este o certitudine faptul ca in viitorul apropiat Apple va lansa in mod oficial noile iPad 5 si iPad Mini 2. Desi aceste doua produse inca nu au ajuns pe piata, in media circula zvonuri cum ca Apple deja s-a pus pe treaba si pregateste noi produse pentru 2014.

Tableta iPad 5 de anul acest va avea, se pare, un ecran cu o rezolutie identica cu cea a modelului de anul trecut, insa se asteapta ca iPad 6 sa treaca dincolo de rezolutia cu care ne-am obisnuit deja (2048 x 1536) in favoarea uneia mai mari. Nu se cunosc inca cifre exacte, dar se vorbeste despre o densitate a pixeilor cu pana la 30-40% mai mare decat cea folosita in prezent, cu toate ca dimensiunea ecranului va fi aceeasi, adica 9,7 inci.

Pe de alta parte, iPad Mini 2, care va avea parte de un upgrade al rezolutiei prin trecerea la ecranul Retina, nu se va bucura de o noua actualizare a acestei caracteristici anul viitor.

Cunoscand modul in care companiei ii place sa-si actualizeze gama, nimic nu mai este surprinzator, cu toate acestea nu putem sa nu ne intrebam ce rezolutie planuieste Apple pentru iPad 5, sa fie ceva de genul 2800 x 2100?

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus