Free cookie consent management tool by TermsFeed

Conform celor de la AllThingsD, este de asteptat ca Apple sa isi lanseze noul iPhone la evenimentul special care va avea loc pe 10 septembrie.

Lansarea vine intr-un moment special pentru Apple, care continua sa inregistreze profit de pe urma vanzarilor de iPhone-uri, dar a carui cota de piata a scazut pe fondul unui val tot mai mare de dispozitive Android cu costuri reduse, precum si al luptei intense cu rivalul sau Samsung.

Una dintre intrebarile cheie este daca Apple va adopta o noua strategie, indreptandu-se si spre piata smartphone-urilor de clasa medie. Uitandu-ne in urma, putem observa ca Apple s-a orientat catre acei clienti prin oferirea modelor sale vechi de un an sau doi la preturi reduse cu pana la 200 $ fata de un iPhone nou. Cu toate acestea, au existat zvonuri ca Apple va lansa si un nou iPhone la pret redus pe langa noul iPhone 5.

Noile telefone vor rula iOS 7, care s-a aflat in teste inca de la momentul in care Apple l-a anuntat la conferinta dezvoltatorilor, care a avut loc in iunie. Noul software include o schimbare radicala a aspectul general al meniurilor si pictogramelor iPhone, dar si celelalte caracteristici noi sunt in mare parte actualizari suplimentare, cum ar fi notificari îmbunatatite, o mai buna abilitate de organizare a fotografiilor si capabilitati suplimentare pentru dezvoltatori.

Acest lucru a devenit un fel de model pentru Apple, care de obicei anunta actualizarea software-ului sau in cadrul conferintei dezvoltatorilor din luna iunie, testeaza produsul pentru cateva luni, apoi prezinta noul hardware cu cateva saptamani inainte ca noul telefon sa fie disponibil. Actualizarea iOS este, de asemenea, disponibila si pentru modelele mai vechi. Apple a declarat deja ca iOS 7 va functiona pe mai multe iPhone-uri, iPad-uri si dispozitive iPod touch recente.

Se asteapta, de asemenea, ca, in urmatoarele saptamani, Apple sa lanseze oficial urmatoarea versiune de Mac OS X, cunoscuta sub numele de Mavericks, dar nu la evenimentul de pe 10 septembrie.

Un reprezentant Apple a refuzat sa comenteze cu privire la programarea unor evenimente viitoare.

Consumatori, investitori (si, in repetate randuri, si membri ai consiliului de administrație) au facut presiuni asupra celor de la Apple pentru un ritm mai rapid al inovatiilor.

De foarte mult timp s-a zvonit despre companie ca lucreaza, de asemenea, la proiecte de televizioare si ceasuri, desi nu exista nimic care sa indice faptul ca oricare dintre aceste produse sunt gata sa fie lansate.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.