4 septembrie este data la care Samsung va dezvalui phablet-ul Galaxy Note din acest an, Galaxy Note III. Se zvoneste ca smartphone-ul va rula Android 4.3.

De data aceasta, dintr-o nota cu specificatiile tehnice, reiese ca phablet-ul va avea o baterie de 3.450 mAh.Informatia nu este inca confirmata, dar, daca este precisa, Note III va avea o baterie cu pana la 10% durata de viata mai mare. Nu stim inca daca aceasta capacitate marita a bateriei este necesara specificatiilor suplimentare (procesor mai rapid, camera foto, ecran, si tot restul) sau este doar o evolutie naturala a seriei Galaxy Note.

Cum va face o baterie de 3.450mAh fata competitiei? Sony Xperia Z Ultra are o baterie de 3.000mAh, in timp ce mult zvonitul HTC One Max ar trebui sa aiba, de asemenea, una de 3.000mAh. In cazul in care va intrebati, aceasta ar fi cea mai puternica baterie pe care Samsung a folosita pentru un telefon. La inceputul acestui an, Samsung Galaxy Mega 6.3 a ajuns pe piata cu o baterie de 32.00mAh.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.