Free cookie consent management tool by TermsFeed

Directorul de marketing de la HTC a declarat ca urmatoarea varianta din seria HTC One va ajunge pe piata in ultimul trimestru al anului 2013. Mai mult ca sigur se referea la HTC One Max.

Cu certitudine HTC lucreaza la o versiune mai mare a smartphone-ului de succes HTC One, noul HTC One Max. Acesta a aparut prin diferite stiri in mai multe imagini desi se pare ca cele mai recente s-au dovedit a fi false. Am auzit si nenumarate zvonuri despre un dispozitiv de 6 inch inclusiv si cateva ca noul One Max se va lansa in aceasta toamna.

Directorul de marketing Ben Ho a confirmat ieri ca HTC lucreaza la o noua varianta a smartphone-ului One fara a mentiona HTC One Max. In declaratiile pentru presa Taiwaneza, Hi a confirmat ca HTC a trimis un mesaj confuz utilizatorilor in 2012, compania se va axa pe mai putine produse anul acesta.

Ho a declarat ca HTC va lansa si „doua sau trei produse medii pe brandul Desire” pana la sfarsitul anului ca si „o varianta a telefonului de top din seria One in ultima parte a anului„. Suntem increzatori ca acesta s-a referit la HTC One Max deoarece nu a existat nici o precizare in presa al unui alt dispozitiv in afara de acesta.

HTC ar putea anunta noul Max in Septembrie si l-ar putea pune la dispozitie pe piata in Octombrie asta daca totul merge dupa planurile companiei fara sa apara vreo problema de productie asa cum a fost cu HTC One.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.