Free cookie consent management tool by TermsFeed

Eddy Cue, seful departamentului de media de la Apple, a confirmat că magazinul de aplicații Apple TV include mai mult de 200 de aplicații iar jocurile domină celelalte categorii, a spus acesta într-un interviu pentru publicația BuzzFeed.

Faptul că Apple TV oferă peste 2600 de aplicații nu ar trebui să mai fie o surpriză pentru cineva. Compania ce a ajutat la lansarea industriei bazate pe aplicații a rămas puțin în urmă când vine vorba de tv-boxuri dar, potrivit datelor colectate de appFigures, tvOS este pe cale să devină o altă platformă populară unde dezvoltatorii pot începe munca.

Potrivit datelor strânse, jocurile sunt cele mai populare pe Apple TV, 38% din magazin este plin de jocuri. Printre aplicațiile cele mai folosite se numără Netflix, HBO Now, Showtime sau Hulu. 28 din primele 50 cele mai folosite aplicații sunt destinate pentru entertainment și doar 8 dintre acestea sunt jocuri. Nu este ceva incredibil, este mai ușor să dezvolți un noc decât să oferi conținut.

Ce se întâmplă acum cu noul Apple TV este foarte similar cu ce s-a întâmplat cu jocurile pe iPhone., a mai spus Eddy Cue

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.