Divizia Skype de la Microsoft a lansat noi actualizari pentru utilizatorii Windows si Mac, amandoua includ suport pentru creditele ‘eGifting’ de la Skype.

Astazi, pe 13 februarie a fost lansata versiunea Skype 6.2, aceeasi versiune atat pentru Mac cat si pentru Windows.

Versiunea Windows include un toolbar cu un design nou ce aduce impreuna actiunile principale ca apelarea numerelor de telefon, crearea de grupuri sau adaugarea de contacte. Aceasta versiune include si ‘eGifting’ sau abilitatea de a trimite credit Skype altor utilizatori de ziua lor pe care il pot folosi oricand.

O alta functionalitate pentru versiunea Windows este trimiterea instanta de mesaje folofind tastele Ctrl+Enter. Aceasta versiune nu mai suport PC-uri ce folosesc Intel Pentium 3 sau procesoare similare ce nu suporta SSE2.

skype 6.2

Versiunea pentru Mac include aceeasi capabilitate eGifting dar a fost adaugat si suportul de a trimite SMS intr-o singura directie fara verificarea prealabila a numarului de telefon a utilizatorului.

Actualizarea Mac include rezolvarea catorva erori incluzand problemele de deconactare de la Facebook si problemele de afisare aparute in lista de contacte si in grupurile Skype.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.