Free cookie consent management tool by TermsFeed

Black Friday 2015, numărătoarea a început deja și vă putem spune și de ce: mai sunt mai puțin de 30 de zile până la mult așteptatul eveniment organizat de retailerii de la noi din țară. Ca și în anii trecuți, probabil marii comercianți vor organiza evenimentul cu o săptămână mai devreme față de data cunoscută în întreaga lume: 20 Noiembrie față de data de 27 Noiembrie. Cu siguranță vom asista la suprize atât plăcute cât și neplăcute, ca de fiecare dată.

Anii trecuți am mai discutat despre marele eveniment și despre modul în care puteți beneficia din plin de acesta așa că vă reamintim câteva articole utile ce vă pot fi de folos pe parcursul unei perioade de reduceri:

Pentru a profita la maxim de ofertele Black Friday 2015 vă putem oferi câteva sfaturi scurte:

  • urmăriți încă de pe acum produsele mult dorite, prețul și evoluția acestora și nu numai în cadrul unui singur magazin, alegeți cel puțin două ca să nu aveți surprize (neplăcute)
  • asigurați-vă că aveți deja un cont pe site-ul de unde doriți să faceți achiziția
  • dacă este posibil, adăugați produsul la lista de Favorite

Acestea sunt doar câteva sfaturi mici ce vă pot ajuta foarte mult în ziua cu pricina. Ca și magazine online noi vă putem recomanda eMag, Elefant, QuickMobile, Flanco, CitGrup dar nu sunt singurele ce organizează Black Friday în acest an(dacă aveți un magazin favorit de la care cumpărați de obicei îl puteți împărtăși cu noi în secțiunea de comentarii).

Rămâneți aproape, vom reveni cu mai multe articole utile în perioada următoare dar și cu sfaturi de achiziție ale unor produse.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.