Free cookie consent management tool by TermsFeed

 

Tara noastra are cateva avantaje strategice pentru a deveni un punct de referinta in industria IT, crede Michael Koch, CEO Catalyst Worldwide.

„Romania poate fi un Silicon Valley al Europei de Est. Lumea nu a vazut potentialul ei incredibil”

, a declarat, la Bucuresti, antreprenorul american Michael Koch, care a lansat in tara noastra Catalyst Worldwide, care isi propune sa ofere solutii software complete pentru cele mai bogate companii din lume.

El a declarat ca Romania are toate sansele sa fie un nod important in industria IT, deoarece programatorii si graficienii nostri sunt foarte avansati din punct de vedere tehnologic, sunt meticulosi, atenti la detalii si capabili sa lucreze pana cand ajung la rezultatele dorite.

„Clientii nostru sunt foarte incantati de proiectele care se fac in Romania”

, a mai spus el. Deocamdata, Koch are in Romania 33 de angajati, insa pana la sfarsitul anului viitor isi propune sa ajunga la 250-300.

El va petrece, in fiecare luna, doua saptamani in tara noastra si celelalte doua la New York, in cautarea unor companii dornice sa faca proiecte in Romania.Antreprenorul american a lucrat, pana acum, cu nume mari, precum P&G, Visa, Fed Ex, Pepsi Co, Mars, Nike, AT&T sau Microsoft, iar companiile infiintate de el au birouri in 79 de tari.

“Am construit o echipa de nivel international la Bucuresti si vom continua sa aducem alaturi de noi cele mai bune capabilitati digitale, prin angajarea celor mai buni experti din Romania, pentru a le livra clientilor nostri proiecte digitale de varf. Vom recruta 250 de specialisti in urmatorii doi ani si vom oferi un mediu de lucru in care echipele noastre vor dezvolta proiecte pentru cele mai mari branduri globale”, a mai declarat Michael Koch.

Antreprenorul american isi doreste sa infiinteze in Bucuresti si o universitate digitala, care va reuni cei mai inovatori antreprenori IT.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.