Un tata a reusit sa incheie o intelegere scrisa cu propria sa fiice de 14 ani careia ii ofera suma de 200 de dolrai pentru a renunta la Facbook timp de 5 luni.

Daca e un singur lucru pe care tinerii il inteleg pe deplin aceea este mita. Inca de la varste foarte mici, parintii isi „mituiesc” copii sa fie linistiti, sa se comporte civilizat, sa se imbrace decent sau sa nu vorbeasca urat in public.

Paul Baier, vice presedinte la o companie de energie electrica din Massachusetts a gasit aceasta metoda ca fiind eficienta in acest mod reusind sa-si convinga fiica sa stea departe de Facebook.

Un tata i-a platit fiicei de 14 ani suma de 200 de dolari sa renunte la Facebook

In imaginea acestui articol, multumita Daily Dot, este intelegerea scrisa si semnata atat de Paul Baier cat si de fiica sa Rachel in varsta de numai 14 ani.

In ciuda faptului semnarii aceste intelegeri pentru urmatoarele 5 luni fara Facebook ar trebui sa recunoastem ca tentatiile sunt foarte mari.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.