Free cookie consent management tool by TermsFeed

Tehnologia modelează tot mai mult lumea reală şi aduce o avalanşă de provocări pentru companiile care vor să fie relevante şi în lumea de business de mâine.

Biz Innovation Forum vă invită pe 6 aprilie la o ediţie dedicată inovaţiilor tehnologice şi conceptului de „sharing economy„, powered by Uber. Evenimentul va prezenta tendinţele de ultimă oră care duc la crearea unor modele inovatoare de business, cu impact puternic asupra companiilor, comunităţilor şi oamenilor.

Economia colaborativă, care presupune partajarea resurselor pentru folosirea lor mai eficientă, a existat dintotdeauna sub diverse forme, dar a căpătat acum o altă formă, bazată pe tehnologie şi pe conectivitate, care o face scalabila, transparentă şi cu un potenţial major de a aduce valoare adăugată tuturor, indiferent că vorbim de startup-uri, consumatori, oraşe sau economii locale.

Viitorul aparţine companiilor flexibile, capabile să se adapteze rapid la schimbări şi să găsească mereu mijloace noi de a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorului.

Robbie Khazzam, CEE Regional Manager la Uber, vine la Biz Innovation Forum pentru a arăta cum economia colaborativă schimbă viaţa consumatorilor, strategiile companiilor şi evoluţia comunităţilor locale. Conceptul de sharing economy şi implicaţiile inovaţiilor pe care le aduce vor fi dezbătute de Robbie Khazzam alături de Thomas C. Knobel – Fondator WowApp şi Kalle Palling – Chairman, European Union Affairs Committee Estonia.

Despre aceste subiecte vor vorbi şi alţi invitaţi, nume puternice din domeniul de business, lideri de companii care implementează modele de inovaţie şi specialişti care dau tonul în industria digitală, precum: Nicolae Victor Zamfir, Director General, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”; Iulian Pădurariu, Cofondator şi CEO al Pony Car Sharing, un serviciu inovator de închiriere de maşini , Dragoş Sîrbu, CEO, Flanco; Alina Cazacu, Manager E-Activities Non Core Business România, Telekom sau Anca Harasim, Director Executiv, Camera de Comerţ Americană din România.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.