Free cookie consent management tool by TermsFeed

Studiourile DC au anunțat cine este noul Superman, unul dintre cele mai valoroase roluri din istoria filmului. David Corenswet, în vârstă de 29 de ani, este cel care va juca supereroul în cea mai recentă versiune a seriei legendare. Distribuția vine după luni de intrigă și audiții cu privire la cine va prelua rolul în Superman: Legacy, programat pentru lansare în data de 11 iulie 2025 și regizat de James Gunn.

Iată ce trebuie să știm despre cine este noul Superman

Cine este noul Superman David Corenswet a fost anunțat de Studiourile DC că va prelua locul lui Henry Cavill
Sursa fotografiei: GQ

Într-un interviu acordat revistei Entertainment Weekly în 2019, Corenswet a recunoscut că i s-a spus că seamănă izbitor cu ultima persoană care a jucat rolul supereroului, Henry Cavill, moment în care acesta a dezvăluit că ambiția sa cea mai mare este cu siguranță aceea de a-l interpreta pe Superman din filmele DC.

Mi-ar plăcea să văd pe cineva care să abordeze un Superman vesel, nostalgic (…) Îmi place abordarea întunecată și plină de forță a lui Henry Cavill, dar mi-ar plăcea ca următorul să fie foarte luminos și optimist.

David Corenswet

 În ce filme și emisiuni TV a apărut David Corenswet

Actorul și scenaristul înalt de 1,93 m a apărut în serialul House of Cards în 2018. De atunci, acesta și-a câștigat faimă pentru rolurile sale din Pearl, We Own This City și două seriale create de Ryan Murphy.

 În The Politician, Corenswet l-a interpretat pe River Barkley, un personaj principal care moare prin sinucidere în timp ce luptă cu presiunile sociale de la școală. A colaborat din nou cu Murphy în 2020 în serialul premiat Hollywood, unde a jucat rolul lui Jack Castello, un tânăr visător din Midwestul SUA, care se mută în Los Angeles după întoarcerea din război pentru a-și încerca norocul ca actor, iar ca proiecte viitoare, Corenswet va apărea și în serialul Apple TV Plus Lady in the Lake.

Ce s-a întâmplat cu Henry Cavill în rolul lui Superman?

Cine este noul Superman David Corenswet a fost anunțat de Studiourile DC că va prelua locul lui Henry Cavill
Sursa fotografiei: Good Morning America

Henry Cavill a interpretat rolul lui Superman timp de ani de zile, începând cu filmul Man of Steel din 2013 și apărând recent în Black Adam în 2022. Cavill a anunțat într-o postare pe Instagram din decembrie că nu va reveni în rol. Acesta a mai menționat și faptul că că decizia nu i-a aparținut.

David Corenswet a menționat și că este conștient de asemănarea sa cu Henry Cavill, care a interpretat rolul lui Superman în patru filme regizate de Zack Snyder. Iată-ne acum, patru ani mai târziu de la declarațiile date de Corenswet în 2019, acesta fiind anunțat oficial pentru rolul lui Superman, ceea ce reprezintă un vis devenit realitate pentru actor.

Un Superman vesel și optimist sună exact ca tipul de Superman pe care Corenswet îl va interpreta în filmul Superman: Legacy , scris și regizat de James Gunn.

După cum a declarat Gunn pentru Variety în timpul căutării de actori, noul Superman trebuie să posede întreaga umanitate de care dă dovadă supereroul, dar totuși să evidențieze și latura sa care-l diferențiază de restul populației.

Astfel, așa cum a anticipat Corenswet încă din 2019, abordarea sa a lui Superman cu siguranță va fi diferită de cea a lui Henry Cavill, care a interpretat rolul în universul DC creat de Zack Snyder, incluzând filmele Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice și Justice League.

 James Gunn și Peter Safran sunt acum responsabili de Studiourile DC care-și concentrează atenția în jurul unui Superman mai tânăr, motiv pentru care Corenswet preia rolul de la Cavill. Pentru Corenswet, Superman: Legacy reprezintă cel mai important proiect al carierei sale până în prezent.

Cine este noul Superman David Corenswet a fost anunțat de Studiourile DC că va prelua locul lui Henry Cavill
Sursa fotografiei: Socialite Life

Rachel Brosnahan, câștigătoare a unui premiu Emmy pentru rolul din The Marvelous Mrs. Maisel, va juca alături de Corenswet în rolul lui Lois Lane în Superman: Legacy. Scenariul lui Gunn se concentrează pe cum se descurcă Superman cu moștenirea sa kryptoniană și cu educația sa umană.

Cu o ambiție declarată de a aduce o abordare veselă și optimistă personajului, Corenswet este pregătit să ofere o nouă interpretare a lui Superman, în contrast cu versiunea întunecată și puternică interpretată de Henry Cavill în universul DC al lui Zack Snyder. Programat pentru lansare în data de 11 iulie 2025, filmul va reprezenta un nou început pentru universul DC, sub conducerea lui Gunn și Peter Safran. Fanii sunt nerăbdători să vadă ce aduce viitorul pentru acest nou Superman luminos și plin de speranță.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.