Free cookie consent management tool by TermsFeed

Producătorul brandului de telefoane a anunțat în data de 28 iunie 2023 lansarea noului Nokia G42 5G. Noul produs, disponibil în două culori, se diferențiază de restul smartphone-urilor printr-o calitate aparte. Acesta este proiectat cu o opțiune de reparare (QuickFix) ce permite înlocuirea ecranului spart, a portului de încărcare și a bateriei. Astfel, cu ajutorul instrucțiunilor de reparare care te îndrumă pas cu pas, și a pieselor de schimb ce se găsesc la un preț accesibil, tot acest proces dezvoltat în colaborare cu iFixit poate fi realizat de oricine în confortul propriei case.

Noul Nokia G42 5G Telefonul pe care îl poți repara de unul singur

Telefonul este dotat cu o cameră foto de 50 MP, care funcționează pe baza unora dintre cei mai performanți algoritmi AI, reușind astfel să realizeze fotografii clare, indiferent de circumstanțe. Camera își exercită funcțiile la capacitate maximă, prin modul Portret și modul de Noapte care păstrează calitatea fotografiilor, acestea putând fi ulterior vizualizate pe un ecran HD+ ce măsoară 6,56 inch. În plus, funcția audio OZO 3D se ridică la nivelul performanței video, în momentul înregistrării clipurilor.

Conform testelor realizate în condiții de folosire zilnică, bateria noului Nokia G42 5G deține o autonomie de până la 3 zile, păstrându-și 80% din capacitatea inițială, chiar și după 800 de cicluri de încărcare complete (aproximativ 4 ani).

Produsele Nokia au fost recunoscute de-a lungul timpului pentru durabilitatea acestora, noul model neputând să nu egaleze productivitatea. Astfel că Nokia G42 5G a fost testat riguros pentru a rezista la loviturile de zi cu zi. Cu un ecran Gorilla Glass 3, telefonul primește 3 ani de actualizări de securitate lunare și 2 ani de actualizări ale sistemului de operare de la data oficială a lansării la nivel mondial.

Noul Nokia G42 5G Telefonul pe care îl poți repara de unul singur

Produsul HMD Global are certificare IP52, ceea ce-l face rezistent la jeturile de apă înclinate pe verticală de până la 15°, Android™ 13, care oferă mai mult control asupra informațiilor la care aplicațiile au acces, incluzând și anumite fotografii, videoclipuri sau istoricul din clipboard.

Culorile în care noul Nokia G42 5G este disponibil sunt „So Purple” (lavender) și „So Grey” (grey), alese de experții tendințelor globale WSGN, spatele fiind fabricat din materiale reciclate în proporție de 65%.

Conexiunea 5G a telefonului oferă viteze la superlativ, iar capacitatea mare a memoriei RAM permite o trecere rapidă de la o aplicație la alta. În plus, există opțiunea de a adăuga 5GB de memorie prin virtual RAM pentru o experiență la un alt nivel.

Nume mari din industrie au făcut afirmații legate de noua apariție Nokia G42 5G

Nu numai că Nokia G42 5G arată foarte bine, dar este și o continuare firească a drumului pe care îl croim spre reparabilitate, ce este acum fundamentală în modul în care ne proiectăm smartphone-urile

Lars Silberbauer, Chief Marketing Officer HMD Global

Sunt încântat să văd cum parteneriatul nostru cu HMD Global înclină balanța în favoarea opțiunii de a-ți repara singur telefonul. Nu este vorba doar despre furnizarea de piese. Vrem să cultivăm spiritul DIY în rândul consumatorilor și să arătăm că era reparațiilor de tip self-service a început

Kyle Wiens, CEO iFixit
Noul Nokia G42 5G Telefonul pe care il poti repara de unul singur 3

Cu toate detaliile de mai sus, ni se confirmă faptul că HMD creează și furnizează o gamă de terminale și telefoane clasice, având un portofoliu tot mai extins de servicii. Dedicat securității, durabilității și calității, HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia pentru telefoane și tablete, surprinzându-ne cu prototipuri din ce în ce mai inovatoare.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.