Free cookie consent management tool by TermsFeed

Deținerea unui super yacht a fost întotdeauna simbolul suprem al luxului și al bogăției. Acum, un nou concept genial atrage interesul și este pe cale să schimbe regulile. Cu un cinematograf la bord, un heliport și trei piscine integrate, acesta este mai mult decât locul perfect pentru relaxare și distracție.

La prima vedere, Stella del Sud pare a fi un diamant plutitor. Liniile elegante și ascuțite ale vasului de 110 metri amintesc de faimosul diamant Cartier de 128 de carate de la care se inspiră. La o privire mai atentă, însă, devine clar că Stella del Sud este mult mai mult decât o simplă prezență splendidă. Designul spectaculos al geamurilor laterale din sticlă conectează toate punțile, oferind priveliști panoramice pentru toți pasagerii. În plus, nava dispune de o serie de facilități de lux. Proiectat de studioul italian Gabriele Teruzzi Yachts & Design, Stella del Sud atrage interesul multor persoane.

Panourile nesfârșite de sticlă ale iahtului sunt menite să reflecte lumina, asigurându-se că strălucesc toată ziua. Super yacht-ul are, de altfel, o punte lungă cu un heliport, precum și un refugiu privat cu canapele în formă de L, ideal pentru a distra oaspeții de la bord. Pe puntea principală se află opt cabine VIP, precum și o sală de gimnastică și o zonă de lounge cu pian, cu vedere spre spectaculoasa fereastră laterală.

Printre numeroasele sale caracteristici distinctive se numără și un luxos club, care este inspirat de la Palatul Regal din Caserta, o fostă reședință regală din sudul Italiei, creată de regele Bourbon Carol al III-lea ca rival al Versailles-ului.

Nivelele divizate ale Stella del Sud au fost „planificate strategic” pentru a oferi pasagerilor o vedere de neegalat la mare din salonul principal, înconjurat de ferestre panoramice mari care, pe timp de noapte, prezintă o iluminare cu „efect de ploaie”. Există, de asemenea, o punte însorită cu o zonă de lounge, o cadă cu hidromasaj, precum și o zonă de luat masa în aer liber cu o masă circulară.

Imagine interiorul yacht-ului
Puntea, cu dormitoarele și acvariul de deasupra lor

În ceea ce constă puntea, caracteristica principală a acesteia este, fără îndoială, acvariul, care se află în tavanul de deasupra patului din dormitoare. Există, de asemenea, un plus de distracție cu un cinematograf care este construit în puntea de la santină pentru a profita de mediul întunecat și a garanta cea mai bună experiență de vizionare posibilă la bord. Între timp, două uși în formă de cochilie pe ambele părți ale corpului navei se deschid în două terase de 30 de metri pătrați.

Stella del Sud rămâne în prezent doar un concept, dar va avea oare acest „diamant strălucitor” șansa de a străluci pe apă într-un viitor nu prea îndepărtat? Echipa de la Gabriele Teruzzi Yachts & Design nu a spus nimic despre evoluția ulterioară a proiectului, însă acesta atrage cu siguranță multă atenție. Stella del Sud este unul dintre cele câteva superiahturi noi și interesante care au fost prezentate în ultimul an și este ușor de înțeles de ce a generat atât de mult interes. Nava este elegantă și concepută pentru a impresiona, cu finisaje luxoase și spațiu amplu pentru a găzdui multe persoane. Indiferent dacă Stella del Sud va ajunge sau nu în producție, acesta este cu siguranță un concept care scoate la iveală magnificul potențial viitor al super yacht-urilor.

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.