Free cookie consent management tool by TermsFeed

The Sandman, o fantezie întunecată bazată pe o serie de benzi desenate cu același nume a lui Neil Gaiman și care spune povestea lui Morpheus și a tărâmului său de vis, este acum disponibil pe Netflix. Acest serial de zece episoade, care îmbină epicul, fantezia, narațiunea istorică și istoria modernă pentru a crea ceva nou și captivant, a întrecut deja multe așteptări, fiind chiar unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe Netflix din 2022.

Însă, ce știm despre The Sandman sezonul 2? Al doilea sezon din The Sandman este deja în curs de examinare. Acest lucru a fost dezvăluit într-un interviu cu Neil Gaiman: autorul de benzi desenate a discutat cu Radio Times despre acest subiect, în timp ce comunica informații despre dezvoltarea serialului comandat de Netflix. Acesta a menționat:

Suntem trei: Allan Heinberg (managerul serialului), David Goyer și eu însumi. […] Am conceput și am stabilit primele două sezoane, așa că vom vedea ce se va întâmpla în continuare.

Deocamdată, Netflix a comandat oficial doar un prim sezon din The Sandman, dar este încurajator să știm că Gaiman, Allan Heinberg și David Goyer se gândesc deja la viitor și au conceput dezvoltarea poveștii pe parcursul a (cel puțin) două sezoane.

Când apare The Sandman Sezonul 2?

Deși nu a fost anunțată o dată oficială de lansare, putem crede că The Sandman 2 va fi lansat cel mai probabil în 2023. Acest lucru se datorează faptului că primul sezon a fost cel mai scump serial al DC Entertainment de până acum. Din acest motiv, este puțin probabil ca un nou episod din sezonul 2 să fie realizat atât de rapid. Cu toate acestea, fanii seriei pot sta liniștiți știind că The Sandman sezonul 2 se află în prezent în faza de proiectare iar dacă succesul sezonului 1 va fi și mai răsunător decât e deja, se poate ca Netflix să continue seria și să vedem un sezon doi în 2023.

The Sandman Sezonul 2 – actori și personaje

Cine s-ar putea întoarce în distribuția din The Sandman sezonul 2? În timp ce așteptăm să aflăm care sunt personajele și actorii care vor fi prezenți în următorul sezon al serialului, iată toate personajele principale din primul sezon.

 • Tom Sturridge îl interpretează pe Morpheus
 • Gwendoline Christie îl interpretează pe Lucifer
 • Vivienne Acheampong o interpretează pe Lucienne
 • Boyd Holbrook joacă rolul lui Corinthian
 • Charles Dance îl interpretează pe Roderick Burgess
 • Asim Chaudhry joacă Abel
 • Sanjeev Bhaskar joacă Cain
 • Kirby Howell-Baptiste joacă rolul Morții
 • Mason Alexander Park joacă lui Desire
 • Donna Preston joacă rolul lui Despair
 • Jenna Coleman o interpretează pe Johanna Constantine
 • Joely Richardson o interpretează pe Ethel Cripps
 • David Thewlis îl interpretează pe Doctor Destiny
 • Kyo Ra joacă rolul lui Rose Walker
 • Stephen Fry îl interpretează pe Gilbert
 • Razane Jammal joacă rolul lui Lyta
 • Sandra James-Young joacă rolul lui Unity Kinkaid
 • Patton Oswalt îl interpretează pe Matthew Cable

La ce ne-am putea aștepta de la The Sandman Sezonul 2 online pe Netflix?

Când Morpheus este dus la Lucifer în episodul patru, el o vede pe fosta sa iubită Nada închisă în Iad. Această poveste secundară a durat doar un minut sau cam așa ceva și nu mai este menționată în primul sezon. Astfel, această secvență poate stabili o nouă narațiune care o urmează pe cea din cărțile de benzi desenate și ar putea fi cu siguranță abordată în sezonul doi.

În ceea ce constă povestea din benzile desenate, în Tales in the Sand, Nada nu și-a întâlnit niciodată dragostea. Dar, când întâlnește un străin pentru o clipă, se îndrăgostește instantaneu de el și nu poate dormi. Cu toate acestea, în dimineața următoare, Nada află că individul a dispărut și îl caută. În cele din urmă, Nada înțelege că iubitul ei ideal este de fapt Dream – și că și el o iubește.

Însă, soarele incinerează orașul de sticlă al Nadei după ce află că Dream s-a îndrăgostit de o persoană umană. Nada, copleșită de vinovăție, își ia viața și intră pe tărâmul Morții. Acolo, Morpheus o primește ca regină a sa, dar ea refuză oferta. Drept pedeapsă, el o condamnă la Iad pentru eternitate.

Urmând această narațiune, ne-am putea aștepta, prin urmare, ca The Sandman Sezonul 2 să încheie probabil povestea celor doi îndrăgostiți, o poveste de dragoste tragică.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.