Nu contează dacă folosiți un dispozitiv Android high-end sau mid-end. La un moment dat o să observați că ceva nu este în regulă deoarece totul a început să ruleze destul de greu cu un lag enervant. Dacă aveți astfel de probleme pe HTC One A9 atunci nu vă panicați deoarece în acest articol o să aflați cum puteți reseta telefonul ca un profesionist.

O resetare generală poate fi o soluție bună atunci când întâmpinați probleme de tip software cu HTC One A9. Printre posibilele probleme putem aminti de erori ale aplicațiilor sau sistemului, bug-uri, lag mare, consumul exagerat al bateriei, probleme cu supraîncălzirea etc. O astfel de resetare este utilă și atunci când doriți să vindeți dispozitivul, nu ar fi prea bine ca datele dvs. să ajungă pe mâinile oricui.

Operația denumită Hard Reset (cunoscută și ca Revenire la setările din fabrică) va șterge absolut toate datele stocate pe dispozitiv așa că este important să faceți un back-up al datelor înainte de a continua. Un alt pas important: asigurați-vă că bateria are destulă energie, dacă telefonul se oprește brusc datorită bateriei este posibil ca acesta să piardă bootloader-ul iar restaurarea acestuia se poate face doar în service-urile autorizate.

Resetare totală HTC One A9

Prima metodă:

  1. Opriți telefonul iar după ce s-a oprit țineți apăsate (în același timp) tasta Power și Volume Down; mențineți până când acesta pornește;
  2. În acest meniu selectați opțiunea Recovery (schimbați opțiunea selectată folosind tastele de volum și confirmați folosind tasta Power);
  3. Următorul ecran ar trebui să afișeze modul Recovery;
  4. Selectați Wipe data/Factory reset (opțional: dacă doriți o ștergere completă selectați și Wipe cache partition și Wipe dalvik cache);
  5. După ce operațiunile s-au finalizat puteți merge la meniul principal și selecta Reboot system now.

A doua metodă

Puteți face operațiunea de resetare direct din meniul dispozitivului. Pentru a face asta accesați Menu iar apoi Settings; mergeți la Backup & Reset și derulați în jos până când ajungeți la Reset Phone; selectați Erase all data, confirmați alertele și apăsați Ok când sunteți gata.

Cam acestea sunt căile de resetare a terminalului One A9 de la HTC. Sper că articolul v-a ajutat când ați avut nevoie de el.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.